'Da mi je do novca, nikad ne bih došao u Hajduk'

Mirko Hrgović treći put vratio se u Prvu HNL. Nakon Hajduka i Dinama, put ga je ovog puta odveo u RNK Split.

22.9.2011.
19:03
VOYO logo

"Ne bojim se reakcije, ja radim svoj posao. Ja sam za Hajduk ginuo koliko sam mogao. Nisam u Dinamo otišao za 50 ili 100 tisuća. Da su mi novci bili u prvom planu ja se nikad ne bih vratio u Hajduk. Ja sam bio najjeftiniji igrač Hajduka. Jedini sam se vratio iz ljubavi, a ovi ostali, nitko se nije vraćao iz ljubavi", rekao je Sinjanin za Radio Dalmaciju.

Ljubitelji Hajduka nisu mu oprostili dolazak u Dinamo, dok u Zagrebu nikad nije bio prihvaćen od strane navijača. Ipak, smatra da je to bio izazov koji je morao prihvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da ne pričam to da nisam uopće pregovarao s Hajdukom prije Dinama, jer oni nisu bili zainteresirani. Svi su to dobro znali, ali to nije nitko pisao. Ja ne pravdam ni izvlačim. Meni je u tom trenutku jedina ponuda bila ona Dinama. To je za mene predstavljalo još jedan izazov. Svakome mogu pogledati u oči. Nikad nisam lagao, ja sam takav. Za Hajduk uopće ne znam što bi pričao, svi dobro znamo što ja mislim o Hajduku i kako moje srce kuca", kazao je Hrgović.

Pred njim je sad novi izazov. Nakon što je njegova Kavala izbačena u 4. grčku ligu odlučio je prihvatiti ponudu Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Grčkoj je moj klub izbačen u 4. ligu. Razmišljao sam o povratku, ali ozbiljne opcije, iskreno, osim Hajduka, Dinama i Splita nije bilo. Stupio sam u kontakt sa braćom Žužul, brzo smo se dogovorili. Ja sam sretan što sam se vratio u Hrvatsku i što sam u jednom takvom klubu, organiziranome i jednoj tako dobroj momčadi", kazao je Mirko.

Pred njim je novo dokazivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dat ću se sve od sebe da se izborim, da igram. Imao sam želju da se vratim, to je moja obitelj, moji prijatelji. Split mi je odlična prilika i ja ću je iskoristiti. Jedva čekam da počnem trenirati i igrati", dodao je Hrgović.

S Kavalom je normalno prošao pripreme jer su za odluku o izbacivanju saznali tri dana prije početka prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Grčkoj smo se normalno spremali za prvenstvo. Tri dana prije početka smo izbačeni tako da sam fizički pripremljen i jedino mi nedostaje utakmica. Odigrat ćemo dvije tri prijateljske utakmice tako da će sve biti u najboljem redu", zaključio je Hrgović.

Vezani članci:

arti-201109170001006 arti-201108260322006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo