ČUDESNI ŠVEĐANIN: / Evo što je sve Zlatan postigao protiv Chelseaja

Image

Utakmicama između PSG-a i Chelseaja te Benfice i Zenita nastavila se Liga prvaka. Prvo ime prve večeri osmine finala svakako je Zlatan Ibrahimović.

17.2.2016.
8:49
VOYO logo

S 35 godina još je uvijek pun samopouzdanja, a što je još važnije i dalje skoro svaku utakmicu zabija golove. Tako je bilo i sinoć. Najbolji švedski nogometaš doveo je PSG u vodstvo u 39. minuti protiv Chelseaja.

Prvi gol iz slobodnjaka

Obi Mikel skrivio je slobodni udarac a s dvadesetak metara Ibrahimović je tukao. Na putu prema golu lopta je okrznula Mikela i tim rpevarila vratara Curtoisa. Ibrahimoviću je to bio 46. pogodak u Ligi prvaka te se sada izjednačio s Karimom Benzemom i Filippom Inzaghijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo mu je ujedno i prvi gol iz slobodnog udarca. Napadač PSG-a sada je deveti strijelac Kupa/lige prvaka u povijesti te se izjednačio s legendarnim Eusebijom, koji je također dao 46 golova, kao i s već navedenim dvojcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Ibrahimović je dao golove u posljednje tri utakmice u Ligi prvaka, a također je sudjelovao u devet od 11 poslejdnjih PSG-ovih golova u svim natjecanjima. Tu spada sedam golova i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/8sQk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo