CRVENA ZVEZDA HTJELA DOVESTI BALOTELLIJA, A OVAJ IH POSRAMIO IZJAVOM: / Nakon ovoga će definitivno od njega odustati

Image
Foto: screenshot/instagram

Nekad najveća nada talijanskog nogometa zabila je samo četiri pogotka ove jeseni, a optimističan je po pitanju nastavka sezone

23.12.2019.
17:42
screenshot/instagram
VOYO logo

Bivši napadač talijanske nogometne reprezentacije te Intera, Manchester Cityja i Liverpoola Mario Balotelli bio je tema razgovora koji se provlačio kroz srpske medije posljednjih dana.

Naime, plasirali su vijest da je za njega zainteresirana Crvena zvezda, no talijanski napadač glatko je odbio sve navode i rekao da je za njega najbolje da ostane u svom klubu Bresciji. Navodno bi upravo novi trener Zvezde Dejan Stanković trebao biti prevaga u njegovom transferu jer je on igrao zajedno s Balotellijem u Interu tri sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Namjeravam ostati ovdje. Tu sam kod kuće i potrebna mi je jedna mirnija godina. Želim postići dosta golova, dosad nisam imao sreće jer sam promašio dosta šansi i pogađao stative. Za Božić ću poželjeti dobro zdravlje sebi i svojoj obitelji. Želim ostati u Bresciji osim ako me predsjednik više uopće ne želi", izjavio je poznati napadač za talijanski Sky Sports.

Image
IZNENAĐUJUĆA SITUACIJA NA LJESTVICI NAJSKUPLJIH HRVATA: /

Vlašiću cijena opasno raste, a jedan Vatreni strmoglavo pada

Image
IZNENAĐUJUĆA SITUACIJA NA LJESTVICI NAJSKUPLJIH HRVATA: /

Vlašiću cijena opasno raste, a jedan Vatreni strmoglavo pada

Neuspješna povratnička sezona

Balotelli se ovog ljeta vratio u Serie A, a u Bresciji je trebao biti zvijezda koja će dignuti momčad i spasiti ih od zone ispadanja, ali nije mu to dosad baš uspjelo. Brescia je 18. momčad od ukupno 20 u talijanskom prvenstvu, a samo ih tri boda dijele od samog dna na kojem je Genoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne sjaji ni "Super Mario" u toj sivoj sezoni. Nekad najveća nada talijanskog nogometa zabila je samo četiri pogotka ove jeseni, a optimističan je po pitanju nastavka sezone.

"Stvarno se dobro osjećam ovdje. Nećemo biti Juventus, ali ne nedostaje nam kvalitete. Ako ostanemo na okupu, doći će i rezultati. Očekivao sam da budemo malo bolje plasirani, ali nije strašno. Izborit ćemo ostanak prije završetka sezone", zaključio je Balotelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo