Cristiano Ronaldo 'nepotrebnim' putovanjem iznenadio Španjolce

Španjolske medije nemalo je iznenadila odluka prve zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda da putuje tisuće kilometara do Azerbajdžana i natrag s reprezentacijom Portugala iako nema pravo nastupa.

25.3.2013.
10:00
VOYO logo

Ronaldo, naime, ima akumulirane žute kartone, tako da neće moći igrati u utorak u Bakuu gdje će Portugal loviti važne bodove. Naime, momčad Paula Benta u skupini F kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo nakon pet odigranih dvoboja ima na kontu samo osam bodova, četiri manje od vodeće Rusije koja je i odigrala jednu utakmicu manje.

"Tužan sam što neću moći igrati, ali svi znaju da mi je važno biti uz reprezentaciju. Bilo bi lakše da sam izbjegao dugačko putovanje zrakoplovom i vratio se u klub, ali volim biti sa suigračima iz reprezentacije i mislim da mogu pomoći unatoč tome što neću igrati", kazao je Ronaldo i dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Važno je i za reprezentaciju i za moje kolege i za mene osobno što sam ovdje. Dušom i srcem sam uz momčad. U utorak ću uz teren navijati za dečke da odigraju dobru utakmicu i dođu do pobjede. Više nemamo pravo ni na neodlučene ishode ni na poraze", dodao je Ronaldo koji je sa suigračima u petak u 93. minuti izbjegao poraz kod Izraela (3:3).

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=B5y6NDkDUJ4ePJOA

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo