STVARNO JE OTVORIO DUŠU / Cristiano Ronaldo emotivno o najgorem trenutku u životu nakon smrti oca: 'Cristiano Jr. i ja smo sjedili u sobi i plakali'

Image
Foto: Pofimedia

Cristiano Ronaldo gostovao je kod poznatog Piersa Morgana, a cure novi detelji razgovora...

16.11.2022.
10:02
Pofimedia
VOYO logo

Veliki Portugalac Cristiano Ronaldo odlučio je potpuno otvoriti dušu u velikom intervjuu koji je dao poznatom britanskom voditelju Piersu Morganu. Nakon još jedne turbulentne sezone bio je i izbačen iz momčadi jer je bio uvrijeđen što je pričuva, a propustio je i zadnje dvije utakmice, navodno zbog bolesti.

Image
MODERNO NATJECANJE /

Cristiano Ronaldo je službeni kralj društvenih mreža: Messi zaostaje, a pogledajte gdje je kapetan Vatrenih Luka Modrić

Image
MODERNO NATJECANJE /

Cristiano Ronaldo je službeni kralj društvenih mreža: Messi zaostaje, a pogledajte gdje je kapetan Vatrenih Luka Modrić

Ronaldo je u istupu koji je odjeknuo planetom rekao kako su ga u Man Unitedu, klubu u koji se vratio, a koji ga je lansirao u orbitu prije odlaska u Real u kojem je dostigao, dodirnuo zvijezde, izdali i kako ga žele otjerati iz kluba… A iscurili su i novi detalji razgovora...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričao je i o smrti svoga sina: "Bio je to vjerojatno najgori trenutak u mom životu od smrti mog oca. Kad imate dijete, očekujete da sve bude normalno, a kad imate problem, onda je teško. Ja i Georgina smo imali teške trenutke. Bilo je jako, jako teško shvatiti što se događa u tom razdoblju mog života. Nogomet ne staje, imali smo mnogo natjecanja. Bio je to vjerojatno najteži trenutak u mom životu", priča i nastavlja:

'Zaplakao sam sa sinom'

"Razgovaram s njima cijelo vrijeme, i oni su na mojoj strani. Oni mi pomažu da budem bolji čovjek, bolja osoba, bolji otac. I to je nešto na što sam jako ponosan, poruka koju mi šalju, osobito moj sin."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je Cristiano kako je plakao sa svojim najstarijim djetetom, Cristianom Juniorom, kojem je u njegovoj sobi rekao da je Ángel preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije u pitanju samo trener, nego dva ili tri čovjeka koja su oko kluba. Izdali su me, osjećam se izdano… Ispadam nekakva crna ovca, ne znam bi li trebao sad ovo baš govoriti, ali svi moraju znati istinu. Žele me otjerati iz kluba, to je sve počelo još prošle sezone. Trener Ten Hag? Ne poštuje on mene, ne poštujem ni ja njega", bombastično je ispalio Ronaldo u jednoj od svojih dosad najotvorenijih javnih ispovijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo