COSTA SE VRATIO U VELIKOM STILU: / Španjolac zabio u debiju, Atletico jednom nogom u četvrfinalu

Image

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za Atletico.

3.1.2018.
21:19
VOYO logo

Točno 1344 dana nakon što je posljednji put prije odlaska u Chelsea zabio put za Aateltico Madrid Diego Costa opet je navukao dres u kojem se proslavio. Ušao je u 64. minuti susreta osmine finala Kupa kralja protiv Lleide i samo mu je pet minuta bilo potrebno da iz prvog udarca zabije pogodak.

Pola godine pauze

Tako se španjolski napadač vratio u klub u velikom stilu i dao naznaku da bi mogao biti veliko pojačanje Diegu Simeoneu u nastavku sezone. Costa je lani predvodio Chelsea do naslova prvaka, ali je nakon sukoba s Antonijem Conteom napustio Stamford Bridge i odlučio se vratiti u stari klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tamo nije mogao igrati pola godine jer je Atletico zbog kršenja Fifinih pravila oko transfera maloljetnika bilo zabranjeno do ovog siječnja dovoditi pojačanja. U dresu Atletica, inače, zabio je 64 gola, a ovo mu je bio 65.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ateltico je na kraju slavio s ukupno 4:0 i praktički osigurao četvrtfinale Kupa. Osim Coste golove su dali Diego Godin, Fernando Torres i Antonio Griezmann. Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za Atletico. Uzvratni susret je devetog siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo