trenutno ništa ne zna / Čop: 'Nadam se ostanku u Malagi i odlasku na Euro'

Image
Foto: Instagram

Malaga je završila sezonu na osmom mjestu, jednom ispod onoga koje iduće sezone vodi u Europu

18.5.2016.
10:02
Instagram
VOYO logo

Hrvatski napadač Duje Čop (26), koji je ove sezone za Malagu zabio sedam golova, rekao je kako bi htio ostati u prvoligašu s juga Španjolske te se nada odlasku s hrvatskom vrstom na Europsko nakon što ga je izbornik Ante Čačić uvrstio na prošireni popis od 27 nogometaša.

"Naravno da bih htio nastaviti ovdje, tko ne bi htio ostati u ovom gradu i ovoj momčadi. No trenutno ništa ne znam. Idućih dana će biti poznato ostajem li", izjavio je Čop kojem istječe jednogodišnja posudba iz talijanskog Cagliarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu igram dobro i zabijam golove, već sam bio s reprezentacijom, te se nadam odlasku na Europsko prvenstvo Duje Čop

Malaga je završila sezonu na osmom mjestu, jednom ispod onoga koje iduće sezone vodi u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo jednostavno no na kraju je sve završilo jako dobro. Čitavo vrijeme sam osjećao simpatije publike u Malagi", rekao je Čop koji je nastupio u 32 utakmice te je zabio sedam golova, a još je tri puta dodao za pogodak.

U posljednja dva tjedna postigao je tri gola, dva u domaćoj pobjedi od 3-1 protiv posljednjeg Levantea, gdje i asistirao, te u zadnjem kolu protiv jedanaestog Las Palmasa pobijeđenog s 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski izbornik Ante Čačić u ponedjeljak je objavio širi popis kandidata za odlazak na Europsko prvenstvo na kojem se našao i Čop. Ostali napadači na popisu su Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Leicester/Hoffenheim) i Marko Pjaca (Dinamo Zagreb).

"U klubu igram dobro i zabijam golove, već sam bio s reprezentacijom, te se nadam odlasku na Europsko prvenstvo", zaključio je Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač je u drugom dijelu sezone igrao u napadu s Brazilcem Charlesom Diasom (32) koji je postigao 12 golova.

"Nadam se da će Duje nastaviti igrati za Malagu, cijenim ga i drag mi je, i sve se bolje razumijemo na terenu", izjavio je Dias prije tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo