'BILO JE TO NASILJE' / Čitava Njemačka bruji o Bjeličinom divljanju: 'Dva je puta udario Sanea u glavu i kreirao mega skandal'

Image
Foto: Profimedia

Sane je htio želio uzeti loptu kako bi izveo aut i tom prilikom je izbio Bjelici iz ruke. Neno je poludio na to, dva puta je žestoko gurnuo Sanea na način da ga je praktički napola i lupio u lice, zbog čega je isključen. Njegov stožer uskočio je između 'zaraćenih' strana, nastala je pomutnja uz travnjak

25.1.2024.
8:06
Profimedia
VOYO logo

Nenad Bjelica sinoć je u Muchenu na Allianz Areni, u susretu Bayerna i njegovog Union Berlina, u 74. minuti ligaškog susreta koji je završio pobjedom bavarskog giganta 1-0, nasrnuo na Leroyja Sanea. Nikad takvog Bjelicu nismo vidjeli...

Image
VELIKE BENEFICIJE /

Poznato što će sve dobiti Nenad Bjelica, ako uspije zadržati Union Berlin u Bundesligi

Image
VELIKE BENEFICIJE /

Poznato što će sve dobiti Nenad Bjelica, ako uspije zadržati Union Berlin u Bundesligi

Naime, Sane je htio želio uzeti loptu kako bi izveo aut i tom prilikom je izbio Bjelici iz ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Neno je poludio na to, dva puta je žestoko gurnuo Sanea na način da ga je praktički napola i lupio u lice, zbog čega je isključen. Njegov stožer uskočio je između zaraćenih strana, nastala je pomutnja uz travnjak.

Bjeličino ponašanje izazvalo je reakciju medija. Sky u naslovu piše: "Hrvatski trener izazvao skandal".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najčitaniji europski list Bild je Bjeličino divljanje opisao je: "Mega-skandal Unionovog trenera. Udarao je Sanea!" Isti izvor u tekstu dodaje:

"Bjelica je gurnuo Sanea, koji mu se na to suprotstavio, ali Unionov trener ga je dva puta udario u lice, zbog čega je isključen."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bjeličino nasilje i Guerreirov pobjedonosni gol. Bayern se morao naraditi za pobjedu nad Unionom", zaključak je Kickera.

Nakon incidenta Bjelica se posuo pepelom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam reagirao onako kako bi trener smio reagirati."

Hrvatski trener bio je ljut i zbog situacije iz 72. minute kada je Kevin Behrens srušen u kaznenom prostoru. VAR soba nije intervenirala što je razljutilo Bjelicu, a sve je kulminiralo dvije minute kasnije. Sad o tome pričaju svi, a ovakvo ponašanje nije uobičajeno za Bjelicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica tako sigurno neće sjediti na klupi u idućoj utakmici protiv Darmstadta, dok tek treba saznati hoće li dobiti i veću kaznu zbog svog poteza.

Bavarci su 14. pobjedom u sezoni došli do 44 boda, četiri manje od vodećeg Bayera. To su praktično jedina dva kandidata za naslov prvaka, jer već trećeplasirani Stuttgart za momčadi iz Leverkusena zaostaje 14 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Union Berlin je na 15. mjestu sa 14 bodova, ali ga samo tri boda dijele od zone ispadanja. Berlinska momčad još mora odigrati utakmicu 18. kola u kojoj će gostovati kod Mainza, a ovaj vrlo važan dvoboj u borbi za ostanak u Bundesligi na rasporedu je 7. veljače.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo