Ćiro otkrio istinu o Mamiću koja se dugo čekala!

'Želim zamoliti Ćiru da ne pljuje u tanjur iz kojeg je deset godina jeo', poručio je Zdravko Mamić Ćiri Blaževiću. Ekskluzivno za Sportski.net, trener svih trenera odlučio mu je odgovoriti.

14.11.2012.
11:55
VOYO logo

Mamić Vas je na jednosatnoj presici jedva spomenuo iako ste ga proteklih dana dosta kritizirali. On zna što će biti ako ja izađem s nekim stvarima i zna da me ne smije previše provocirati.

Osim ove izjave s tanjurom... Pa ja sam taj tanjur i stvorio i napunio, a on ga pokus'o i još uvijek to radi. Znaš, svi smo mi pomalo krivi što je on apsolutni gospodar našeg nogometa. Ako je gospodar pozitivan i zna, to je učinkovito, ali ako misli samo na sebe, onda nije, onda društvo nema koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić tvrdi da ne radi samo za sebe... Je, je, on tvrdi, a vi svi pušite. Reći ću ti nešto što nikad nisam nikome, jednu veliku istinu o Mamiću i koja je razlika između mene i njega. Slušaj sad. Ja sam, kao svaki dobar otac, im'o takvu situaciju i kupim svojoj kćeri stan u Zagrebu. Ali onda kaže sin: 'Pa, dobro, njoj si kupio stan, a meni ništa.' 'Pa šta hoćeš?' Kaže: 'Ja bih lokal.' I ja kažem: 'Evo i tebi, sine, lokal.' I sad. Ja sam trener i neki ku***** vlasnik u Dinamu i dolazi mi Vjeko Škrinjar, evo ga još je živ, i kaže: 'Šefe, ja nemam stan, ja ne mogu igrati.' 'Katarina, dolazi iz Lausanne, prepisuj stan na Škrinjara!' I tako Škrinjar dobije stan. Dolazi Ištvanić, obojica su živa. I kaže meni Ištvanić: 'Šefe, imam dijete, problemi, ovo, ono, ja nemam od čega...' 'Pa šta bi ti htio?' Kaže: 'Pa dajte mi neki lokal.' 'Sine, dolazi i prepisuj lokal na Ištvanića!' Evo, to je istina! Pitaj i jednog i drugog! Evo, ja ovo nikad nisam rek'o, sad tebi kažem. Škrinjaru sam prepis'o stan od svoje kćeri, Ištvaniću lokal od 150 metara kvadratnih od svog sina, slobodno napiši! Eto, to je istina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je razlika između mene i Mamića. On je isto kupovao i stanove i sve, ali s Dinamovim parama! On je svjetski trgovac i njemu se tu mora kapa do poda skinuti, ali to je odvratna politika, nema tu sporta, sine! Pa za 80 milijuna eura si prod'o igrače! Da si samo 70 posto tih igrača sačuvao, zaradio bi 80 milijuna eura kroz Ligu prvaka i osvjetl'o bi obraz i Zagrebu i Hrvatskoj u cijelosti. A vi plješćete, vidi što je lovu napravio, u pi** materinu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nije se tu Ćiro zaustavio, progovorio je i o svojim novcima... Ja sam trener 50 godina, 50 godina! I sad ti izračunaj, da sam bio trener reprezentacije, a ovako u prosjeku ja nisam mog'o godišnje zaraditi manje od 200.000 eura, u prosjeku, kažem, jer sam znao dobivati tri puta po milijun dolara samo da dođem. E sad ti izračunaj, to je 10 milijuna dolara. Dobro, nemam 10 milijuna jer sam ih 'rastrčo', ali pet imam, jebem im mater. Al' odakle onda Mamić ima 10 puta više, iz pi*** materine? Pa ja sam ga odgaj'o, ja sam ga diz'o. I zato ti velim: Mamić želi moj kraj jer ja znam njegov početak!' I zato se ja protiv njega borim, jer on nema sportskih kapaciteta, samo novca. Pazi, Čačić nije trener, Mamić je trener! Pa on je uništio sve hrvatske trenere. Danas kad on hoće istjerati Čačića, on po svom bratu pošalje ceduljicu Čačiću i kaže samo: 'Ovaj sastav!' E to je istina. A meni nije smio u svlačionicu unić. Neće on Čačića mijenjati, njemu on najviše odgovara, koga će metnut?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko to kažete da Mamić ima novca? Ma, gledaj, ja znam, ima blizu 50 milijuna eura. Evo, samo u brodu – dva milijuna, vila – 10 milijuna, tamo na moru četiri kućice, pa samo u nekretninama ima 20 milijuna. Pa ja mu želim da ima, znaš kakav sam ja. Sutra da ga zatvore, ja bih prvi iš'o svjedočit za njega da nije ukr'o nego da je samo jamio, ha, ha, ha. Jebaji ga!

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo