'Za sve pitaj onog idiota, ministra Jovanovića!'

Nakon pustoši na poljudskim tribinama u prijateljskoj utakmici protiv Švicarske, nažalost, sličan se scenarij očekuje i u Maksimiru.

7.9.2012.
12:21
VOYO logo

Jako malo s obzirom da započinje novi kvalifikacijski ciklus u kojem vjerni navijači tradicionalno nahrupe na tribine podržati Vatrene kako bi što bolje krenuli u lov na prve bodove.

No očito su se, poput Splićana, i Zagrepčani okrenuli protiv novog vodstva HNS te izbornika Igora Štimca. Situaciju je prokomentirao 'trener svih trenera' Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sine, za sve pitaj onog idiota, ministra Jovanovića. I u privredi i bilo kojoj drugoj djelatnosti uvijek je kriv ministar, pa tako je i u sportu. Taj ministar je čisti papak, priklonio se onima kojima se zadnjima trebao prikloniti. Naravno, Mamićeva je najveća krivnja, ali još više su krivi oni koji su mu to dopustili. Za sve negativnosti kriva je ova Vlada, jer ne talasaju. Sami su upali u močvaru koju su htjeli očistiti."

Igor Štimac nema podršku javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apelirao bih na sve naše mlade ljude da se ne obaziru ni na što osim na reprezentaciju i podrže je. Inače, veliki sam optimist uoči te utakmice, uvjeren sam da će je dečki riješiti onako kako to svi očekujemo. Mislim da je i Štimac u formi, jako mu vjerujem i očekujem čistu pobjedu za samopouzdanje pred tešku utakmicu s Belgijom u utorak", rekao je Blažević.

Nakon Makedonaca, Vatreni sele u Bruxelles na noge Belgijancima. Bit će to iznimno teško gostovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolvirajmo prvo Makedonce, pa ćemo onda pričati o Belgiji. Ne smijemo misliti da će biti lako s Makedonijom, ali kvalitetniji smo od njih i vjerujem da pobjeđujemo" zaključio je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo