Hrvatska legenda otkrila recept za Makedoniju!

Uoči utakmice Makedonije i Hrvatske u 3. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, i dalje traju nagađanja kako će naši odraditi teško gostovanje i iskoristiti veliku priliku za put prema Brazilu

12.10.2012.
8:33
VOYO logo

Vaša prognoza – Makedonija ili Hrvatska? Unatoč činjenici da je Makedonija u Zagrebu pokazala jednu kvalitetu koja upozorava na opasnost, uvjeren sam da će naši Vatreni to odraditi kako to naš navijački puk očekuje i priželjkuje. Znam da će biti teško, i sam sam imao ružno iskustvo s Makedoncima, ali mislim da je Štimac to sve znalački pripremio i za očekivati je našu čistu pobjedu, po mojoj prognozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na čemu temeljite taj optimizam? Makedonci ne mogu nego otvoriti se, igraju kod kuće i koliko god im trener bude govorio drugačije, znaš, tu je pun stadion, ambicije su velike... I tu je naša šansa da ih ispreskačemo iz jedne komfornije situacije u završnici, znači iz prostora. Mislim da će to naši znati dobro iskoristiti i zato očekujem jednu našu čistu pobjedu. Znaš, postoji i ta FIFA-ina ljestvica u koju nitko nema pravo sumnjati. A ona jasno govori da smo mi u prvih deset na svijetu, a oni u prvih 100, jebiga. Iluzorno je zanemariti činjenicu da smo mi apsolutni favoriti, i tako moramo i nastupiti, s puno autoriteta i samopouzdanja.

Štimac je odlučio ostaviti Jelavića na klupi i pojačati vezni red, a u špicu napada gurnuti samo Mandžukića. Što biste Vi napravili? Ma mislim da je Štimac najbolje plasiran da to zna, ali ja sam veliki optimist i uvjeren sam da ćemo danas široko otvoriti vrata prema Brazilu. Ali moramo biti strpljivi, ne srljati. U strateškom pogledu, ja bih Makedoncima čak dao jednu prednost, stvorio jedan prostor iza njihovih leđa neophodan za dubinske lopte, gdje Mandžukić može pobjeći svakome. I to je onda to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema Sammir! Je li zaslužio poziv u reprezentaciju i biste li ga Vi gurnuli u vatru protiv Makedonije? On je zaslužio poziv i zaslužio je da u petak igra u Skoplju. Jer to je igrač izuzetne kvalitete koji je u stanju da u ovoj konkurenciji stvori čovjeka viška i pošalje onu jednu dubinsku loptu, za koje je on pravi majstor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Makedonci nakon Hrvatske dočekuju i Srbiju u Skoplju. Što mislite, tko će im biti teži protivnik? Ma daj, molim te, pa ti govoriš o Hrvatskoj kao da smo mi ne znam koji na svijetu. Pa Srbi su trideseti, a mi smo nogometna velesila već deset godina u svijetu nogometa. Nema šanse. Ako shvatimo utakmicu kako njezin značaj zahtijeva, onda nema šanse da nas Makedonci iznenade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo