ĆIRO BLAŽEVIĆ U NEKOLIKO RIJEČI 'UNIŠTIO' NENADA BJELICU: / 'To vam ja odgovorno tvrdim!'

Image

Četiri kola prije kraja prvenstva Dinamo je na vrhu ljestvice sa 75 bodova, sedam više od drugoplasiranog Osijeka. Treća je Gorica sa 56, a četvrta Rijeka sa 52.

6.5.2021.
20:56
VOYO logo

Dvoboj nogometaša Hajduka i Dinama, koji je u srijedu odigran na Poljudu završio je 1:1 (1:1), a radilo se o zaostaloj utakmici 22. kola Prve HNL. Dinamo je poveo u 16. minuti pogotkom Lovre Majera, a izjednačio je Marko Livaja u 44. minuti.

Nakon tri pobjede u prethodna tri ovosezonska sraza s Hajdukom, Dinamo nije uspio ostvariti maksimalan učinak i tako gotovo i matematički osigurati obranu naslova prvaka, ali u zadnja četiri kola ulazi s velikih sedam bodova prednosti pred Osijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon derbija Dinamo je komentirao legendarni Ćiro Blažević koji je istaknuo kako je Damir Krznar najbolji trener kojeg je Dinamo imao u dugo vremena.

Image
ODJEKNULO JE POLJUDOM: /

'Ajmo Dinamo mi to možemo, oni su gotovi'

Image
ODJEKNULO JE POLJUDOM: /

'Ajmo Dinamo mi to možemo, oni su gotovi'

'Odgovorno to tvrdim'

"Mislim da možemo biti ponosni na taj Dinamo koji će gotovo sigurno biti prvak i imaju trenera kakvog Dinamo dugo nije imao. Tako kvalitetnog. To vam ja odgovorno tvrdim“, rekao je Ćiro u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško da će ova Ćirina izjava baš najbolje "sjesti" sadašnjem treneru Osijeka Nenadu Bjelici koji je ipak s Dinamom ostvario fantastične rezultate, vodio ih duboko u europsko proljeće, a i bio konkurentan u prvom krugu Lige prvaka.

Četiri kola prije kraja prvenstva Dinamo je na vrhu ljestvice sa 75 bodova, sedam više od drugoplasiranog Osijeka. Treća je Gorica sa 56, a četvrta Rijeka sa 52. Hajduk ima 48 bodova i nalazi se na petom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo