Ćiro Blažević pronašao novog bogatog poslodavca!

Iskusni trener Ćiro Blažević na korak je do novog angažmana. Put ga je ponovno odveo u Iran čiju je reprezentaciju vodio od 2001. do 2002. no ovoga puta ide u klub Mes Kerman iz grada Kermana.

31.8.2011.
0:19
VOYO logo

I u 77. godini legendarni Ćiro Blažević ne odustaje od posla i nogometa. Preuzet će iranski Mes Kerman.

"Idem! Ne znam ni kako se klub zove, red je da se tamo pojavim i vidim što nude. Nisu iz Teherana. ali doći će u glavni grad na pregovore. Što ću, sine, ljudi zovu, razgovarat ću, ali u ovom trenutku nisam još ništa drugo odlučio" kazao je Blažević. Klub je trenutno pretposljednji od 18 koliko ih ima u ligi, a glavni mu je sponzor tvornica bakra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću u mirovinu i gotovo! Eto, pa makar morao i u Iran, jer mirovina bi značila moj kraj. Ne dam se još, osjećam se izvrsno, spremno za najveće izazove. Još do prije nekidan u igri je bila egipatska reprezentacija, bio bih se rado toga prihvatio jer Egipćani su velesila i s njima bih bio svjetski prvak", zaključio je Blažević.

U Iranu je Blažević već bio prije deset godina kada je vodio njihovu nogometnu reprezentaciju. Međutim, kako nije uspio izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u Japan i Južnu Koreju 2002. godine, odlučio se vratiti u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108280395006 arti-201107120921006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo