Najavljen sramotan šamar Hrvatima: 'Neće dobiti lovu'

Hrvatska reprezentacija odigrat će prijateljsku utakmicu s Južnom Korejom (utorak, 13 sati) u krnjem sastavu, a Ćiro Blažević je najavio da ćemo zbog izostanka najvećih zvijezda dobiti pljusku.

9.9.2013.
11:38
VOYO logo

Vatreni su nakon remija u Beogradu u Seul otputovali bez 11 standardnih reprezentativaca, a na put je otišlo 16 igrača.

Utakmica je prvenstveno dogovorena iz financijskih razloga, a Ćiro Blažević smatra da bi predsjednik HNS-a Davor Šuker i društvo mogli ostati bez novca jer domaćin, navodno, očekuje sastav s najmanje 65 posto prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate što će se sada dogoditi – neće dobiti lovu jer nisu ispoštovali ugovor i doveli glavne igrače. Ali za rezultat se ne brinem, Hrvati su najbolji nogometaši na svijetu, ima toliko mladosti", kazao je Ćiro Blažević za Sportske novosti te se osvrnuo na aktualnu problematiku.

"Reći ću vam kako je bilo, to mi je Mamić kazao – Štimac je tražio od njega da mu ja budem savjetnik u stožeru. No Mamić nije dao, rekao mu je: 'Ne može, uzeo si Bokšića, nećeš dobiti i Ćiru.' Da sam bio sa Štimcem, sada bismo bili prvi u skupini. Ne bih dopustio Hitzfeldu da onako sa Švicarskom pobijedi, u Belgiji ne bih stavio Radoševića i dobili bismo 1:0. A Srbija? Kakva tri napadača, kakva igra bez Kovačića. Nadam se da će Štimac imati dovoljno samokritike i da će odoljeti čovjeku koji ga je postavio. Ja znam tko je igrač koji će spasiti reprezentaciju, to je Mateo Kovačić. On je svjetlo u tunelu", tvrdi Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Dario Krešić (Lokomotiv), Antonio Ježina (Istra 1961)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Dejan Lovren (Southampton), Josip Pivarić (Dinamo), Domagoj Vida (Dynamo), Hrvoje Milić (Rostov), Igor Bubnjić (Udinese)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni igrači: Ivan Rakitić (Sevilla), Ivan Perišić (Wolfsburg), Alen Halilović (Dinamo), Arijan Ademi (Dinamo), Marin Tomasov (1860 München)

Napadači: Eduardo Alves da Silva (Šahtar), Nikola Kalinić (Dnipro), Leon Benko (Rijeka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo