'Je*e mi se tko će ispasti iz prve lige, mi nećemo!'

Prve dvije utakmice 19. kola hrvatskog nogometnog prvenstva odigrane upetak, donijele su nove brige treneru Zagreba Ćiri Blaževiću.

15.2.2013.
20:59
VOYO logo

Na Parku mladeži palo je čak pet golova. Domaće je u vodstvo doveo Henry Belle u 7. minuti, izjednačio je Medić u 56., a samo minutu kasnije ponovno je vodio Split, pogotkom Vojnovića. Belle je svojim drugim zgoditkom u 68. minuti potvrdio pobjedu, a počasni pogodak za Zagreb postigao je Šovšić iz penala u 80. minuti.

"Nisam zadovoljan, tko bi bio zadovoljan kad izgubi utakmicu. Split je zasluženo pobijedio, mi smo imali prigodu, ali rezultat je realan. Moji igrači dali su sve od sebe, ali Split ima naglašeniju homogenost. Imali smo previše respekta prema Splitu, to se vidjelo u nekim fazama igre. Čak i u ovom porazu vidio sam neke stvari koji mi daju pravo za optimizam u nastavku prvenstva", izjavio je Ćiro Blažević za Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiri se svidio Split, a komentirao je i pobjedu Zadra u gostima protiv Intera 0:1 (jedini gol postigao je Perica u 88. minuti).

Uz Dinamo Split je najbolja momčad u Hrvatskoj ligi, i moram vas razočarati, na kraju prvenstva bit će ispred Hajduka. Kladim se u to", rekao je Ćiro i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadar je pobijedio Inter? Zagreb će ostati, to vam ovaj stari konj kategorički obećava, a tko će ispasti j... me se".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo