EKSKLUZIVNO: / 'Ja ću vam reć kako je Niko Kovač postao izbornik!'

Ćiro Blažević je u anketi portala Sportski.net bio drugi najpoželjniji kandidat za izbornika Hrvatske, odmah iza Nike Kovača.

16.10.2013.
14:26
VOYO logo

Nije trener svih trenera mogao skriti zadovoljstvo što je novi izbornik Hrvatske Niko Kovač.

"Niko Kovač je sveukupni ljubimac sportske javnosti. On je zaslužio da bude izbornik jer je bio sportski vitez, odličan kapetan, prava osoba. Doduše, možda sam malo subjektivan, ali ja sam očekivao da će oni biti malo mudriji", izjavio je Ćiro i dodao na što točno misli:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam apsolutno za to da Niko Kovač bude trajno rješenje, ali samo da ove dvije utakmice dokvalifikacija reprezentaciju vodi iskusni Ćiro, samo te dvije utakmice. I, naravno, da Niko bude tu. Mislim da bismo onda sigurno prošli na Svjetsko prvenstvo", objasnio je Ćiro što ga jedino brine, a onda otkrio svoja saznanja kako je došlo do Kovačevog izbora.

"Neka Šuker ne dovodi javnost u zabludu da je on odlučio tko će biti izbornik. Ja ću vam reći kako je Niko postao izbornik. To je opet Mamić odlučio. I to je jedina fleka na izboru ovog divnog dečka kakav je Niko. Ma znam ja sve pojedinosti, detalje, kako je sve išlo. Kakav, ku*ac Šuker, kakav, ovaj, onaj. Mamić je to već u avionu smislio i sve je radio samo da ne bude drugačije", tvrdi legendarni trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro je prokomentirao i rezultate ankete po kojoj je i dalje u srcima navijača.

"Ma ne, čuj. Pa Niko je i mlađi od mene, svjež je, novo je lice i u sjećanju javnosti je čistunac u svakom pogledu. A meni je drago ako sam mu se u anketi tako približio", zaključio je Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Kkg7dFhAyWc

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo