'Hajduk će biti prvak Hrvatske ove godine i ući će u Europu!'

U srijedu i četvrtak čak se četiri hrvatska kluba bore za nastup u Europskoj ligi.

20.8.2014.
9:16
VOYO logo

"Do sada su se svi jako dobro nosili i po meni, svi će proć! Bit će to dosta teško, ali evidentno je da su svi došli u formu. Rijeka je potvrdila kontinuitet, a Hajduk je u zadnjim utakmicama pokazao da je našao svoje neophodno samopouzdanje koje bi ga moglo odvesti daleko. Nadam se i da će Dinamo, koji je jedini do sada razočarao, napraviti pozitivnu reakciju", smatra Ćiro.

Bila bi katastrofa za Dinamo da ostane bez Europe s tolikim silnim pojačanjima? Ma je, sine, ali ne moramo se plašiti, ovo ipak jedna blaža konkurencija. Dinamo je htio u Ligu prvaka, pa nije uspio, ali ne može baš stalno da nas razočarava. Ali istina je da je veliko razočaranje u Europi do sada bio. Ma ja sam optimist i uvjeren sam da će svi proć'. Pa evo Rijeka..., stalno pobjeđuju. Oni su stvarno jedna homogena ekipa koja nema slabog mjesta, ali se i Hajduk konsolidirao. Hajduk će ući u Europu i bit će prvak Hrvatske ove godine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko po vama ima najviše šanse za prolaz u Europsku ligu? Ma svi, sine, svi prolaze. Ja sam loš pognozer, ali pogledaj Split. Oni u kontinuitetu igraju sjajno, izbacili su dvije odlične momčadi i vjerujem da mogu dalje. Sve je to prolazno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo