CICO ZADOVOLJAN NAKON SKOPSKOG OKRŠAJA: / 'Imamo veliku prednost, ali s obje smo noge na zemlji'

Image
Foto: STR-1234/PIXSELL

Trener Dinama Zlatko Kranjčar nije krio zadovoljstvo nakon pobjede protiv Vardara (2-1) u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka.

12.7.2016.
23:37
STR-1234/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvak je slavio u Skoplju zahvaljujući autogolu Mijuškovića i pogotku Roga. Vardar je smanjio u srugom poluvremenu preko Hambardzumjana, a u 90 minuta je momčad Goce Sedloskog triput pogodila vratnicu, tako da se može reći da je Dinamo imao i dosta sreće.

'Bilo smo bolji'

"Mislim da smo ostvarili po što smo došli ovdje: odličan rezultat i pobjedu za uzvrat. Vrlo dobro smo ušli u utakmicu, nametnuli ritam, a Vardar je pokazao da zna zaprijetiti iz kontri. Mi smo igrali svoju igru, poveli i zasluženo na odmor odnijeli dva pogotka. U drugom dijelu se igralo dosta otvoreno, mislim da smo mogli utakmicu riješiti i prije još kojim golom iako su oni pogodili stativu i prečku. Kada se pogleda cijeli dojam, mislim da smo bili bolji i zasluženo odnijeli pobjedu", prenosi Kranjčarovu izjavu službena Dinamova stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

OSJETITE DJELIĆ ATMOSFERE IZ SKOPLJA: Ovako je izgledala borba Vardara i Dinama za Ligu prvaka

Image

OSJETITE DJELIĆ ATMOSFERE IZ SKOPLJA: Ovako je izgledala borba Vardara i Dinama za Ligu prvaka

"Znali smo da je Vardar jako dobra momčad, ali vidi se iskustvo i da je Dinamo ipak za nijansu bolji. Čestitke jednoj i drugoj momčadi, a mi zadovoljni idemo natrag u Zagreb pripremiti se za početak prvenstva i uzvrat", dodao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nema opuštanja'

Za kraj je istaknuo i da se njegovi nogometaši sigurno neće opustiti zbog pobjede u Skoplju.

"Imamo veliku prednost i svjesni smo toga, ali isto tako moramo biti oprezni i ne smijemo dozvoliti Vardaru da nas iznenadi. Ipak, uvjeren sam da naša kvaliteta i iskustvo neće dozvoliti iznenađenje. Zadovoljni smo i sretni, ali s obje noge na zemlji", zaključio je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo