Meksikanci nakon Hrvatske potvrdili nevjerojatni plan!

Meksički napadač Javier Chicharito Hernandez pozvao je svoje suigrače da ne podlegnu euforiji nakon plasmana u osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva.

24.6.2014.
20:03
VOYO logo

Meksiko je u 3. kolu skupine A pobijedio Hrvatsku s 3:1 i tako izborio nokaut-fazu natjecanja, a sljedeći suparnik mu je Nizozemska, prvoplasirana reprezentacija skupine B. Prođu li Meksikanci, prvi će se put u povijesti plasirati u četvrtfinale izvan svoje domovine.

"Moramo ostati iznimno mirni, vrlo ponizni, ne smijemo se zanijeti. Ovo je samo jedan korak prema naprijed, iznimno važan korak, ali samo jedan. Ako želimo ući u povijest, moramo pobijediti Nizozemsku i nastaviti koračati putem koji smo si zacrtali", ponovnio je Chicharito plan za osvajanje naslova u Brazilu, koji su Meksikanci, uz nevjericu drugih sudionika SP-a, najavili još prije prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njega je vrlo teška sezona jer je u Manchester Unitedu bio u drugom planu, tako da mu uspjeh s reprezentacijom dolazi kao melem na ranu.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijela mi je sezona bila jako teška. Igrači trebaju samopouzdanje više od svega, a meni ga je nedostajalo. Malo je ljudi imalo povjerenja u mene prošle sezone", požalio se Hernandez koji je bio jedan os strijelaca protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo