Chelsea se zapalio za Vatrenog: Spremni su platiti bogatstvo, a najveću korist imao bi Dinamo!

Image

Prema pisanju engleskih medija, Chelsea zamjenu za Rudigera vidi u nevjerojatnom braniču hrvatske nogometne reprezentacije, Jošku Gvardiolu.

5.5.2022.
18:11
VOYO logo

Aktualni europski prvak, Chelsea, na kraju sezone ostaje bez najboljeg braniča, Antonija Rudigera. Očekuje se kako će se Nijemac kojemu ističe ugovor besplatno pridružiti Real Madridu, a londonski klub sada traži njegovu zamjenu.

Engleski mediji ranije su izvijestili kako Chelsea zamjenu za Rudigera vidi u nevjerojatnom braniču hrvatske nogometne reprezentacije, Jošku Gvardiolu. Bivši igrač Dinama trenutno je član RB Leipziga nakon transfera od 25 milijuna eura, a ove sezone je odigrao 42 utakmice u svim natjecanjima.

Samo 20 godina, a već se radi o vrhunskom i svestranom modernom obrambenom igraču. Impresivnih je fizičkih sposobnosti, a također ga krasi odlična nogometna inteligencija i dodir s loptom.

Gvardiol najskuplji Hrvat?

Ugledni turski novinar Ekrem Konur prenosi kako je Chelsea spreman ponuditi 60 Leipzigu milijuna eura za Gvardiolove usluge. Ovaj 20-godišnji Hrvat s tim bi transferom postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti, s obzirom na to da je isto Chelsea platio Matea Kovačića 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogromnu korist od ovog transfera imao bi zagrebački Dinamo, koji je lani prodao Gvardiola za 25 milijuna eura. Dinamo je, također, tijekom prodaje ugradio klauzulu s kojom će Modri zaraditi 25 posto od iduće prodaje igrača, koja bi svemu sudeću, mogla biti nakon samo jedne sezone u Leipzigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo