HRVATSKA KOLONIJA / Jedan od najboljih klubova na svijetu zainteresiran za hrvatskog reprezentativca

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Engleski velikan, Chelsea, želi se pojačati na bekovskoj poziciji, a rješenje vide u hrvatskom reprezentativcu

25.1.2022.
9:32
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Siječanj samo što nije završio, a samim time se zakuhava i prijelazni rok u nogometu.

Chelsea se našao u velikim problemima nakon ozljeda prvih bekova Reecea Jamesa i Bena Chilwella. Nije tajna da Thomas Tuchel želi dovesti još jednog lijevog beka kako bi upotpunio rotaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Londonski velikan je htio vratiti Emersona Palmierija s posudbe u Lyonu, ali se ta ideja nije svidjela francuskom klubu te se Chelsea okrenuo novim rješenjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan Hrvat u Chelseaju?

Engleski mediji su nakon toga plasirali priču kako je Chelsea pronašao novu metu i to u vidu hrvatskog reprezentativca - Borne Sose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi se pozivaju na Marca Behrenbecka iz Sky Sportsa Germany, a isti izvor navodi kako bi Chelsea Sosu doveo tek na ljeto. Spominje se cifra od 30 milijuna eura, no Chelsea će morati biti brži od još jednog velikana.

Naime, za usluge vatrenog lijevog beka zainteresiran je Inter Milan, ali i Steven Gerrard koji vodi Aston Villu. Englezi ističu kako će Chelsea morati biti brz i efikasan ako u svojim redovima žele vidjeti Sosu. Navijači Chelseaja već su počeli 'kampanju' na društvenim mrežama u kojoj zahtjevaju doalzak hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sosa je u Stuttgart stigao 2018. godine iz Dinama, a za njemački klub je skupio 71 nastup te je pritom postigao tri pogotka i podijelio 18 asistencija. Prošle sezone Sosu su označili kao jednog od najboljih lijevih bekova, što nije ni čudo s obzirom na to da je podijelio čak deset asistencija u dresu Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo