CHELSEA I UNITED SE POJAČAVAJU: / Dvije brazilske zvijezde stižu u Englesku

Image
Foto: AFP, Jared Wickerham

Dvojica sjajnih brazilskih nogometaša mogla bi ove zime pojačati engleske velikane Manchester United i Chelsea, tvrde u srijedu otočki mediji.

23.12.2015.
10:48
AFP, Jared Wickerham
VOYO logo

Daily Express navodi da je Chelsea dogovorio dolazak 25-godišnjeg Alexa Teixeire iz Šahtara koji bi trebao inkasirati oko 40 milijuna eura. Teixeira je u odličnoj formi ove sezone: u samo 15 nastupa u ukrajinskom prvenstvu postigao je 22 pogotka što dodatno dobiva na snazi kad uzmemo u obzir da nije napadač, nego ofenzivni veznjak.

"Premierliga je san"

"Moj san je zaigrati u Premierligi. To je najjače i najkonkurentnije svjetsko natjecanje", izjavio je nedavno Teixeira koji bi s Chelseajem trebao potpisati petogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Telegraph ističe da bi 23-godišnji Lucas Moura iz PSG-a ove zime mogao preseliti u Manchester United. Još 2012. je United bio silno zainteresiran za ovog krilnog napadača, ali Brazilac se tada odlučio za Park prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u posljednje vrijeme ulazi uglavnom s klupe i ozbiljno razmišlja o odlasku, a Manchester United je u potrazi za brzim krilom, tako da dogovor nije nemoguć. Telegraph navodi da bi PSG mogao prodati Lucasa ako dobije oko 30 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo