Real srušen: Pogledajte kako Modrić igra kad nema Ronalda i društva!

Nogometaši Rome pobijedili su europskog prvaka Real Madrid s 1:0 u 2. kolu skupine A International Champions Cupa, velikog turnira koji se igra diljem SAD-a.

30.7.2014.
9:03
VOYO logo

Jedini je strijelac tijekom dvoboja u Dallasu bio legendarni Francesco Totti koji je u 58. minuti pospremio u mrežu loptu koju mu je dodao Alessandro Florenzi.

Real Madrid je bolje počeo utakmicu i imao je prilika, ali nije ih uspio iskoristiti za što je na koncu kažnjen. Posebno je opasan u dresu španjolskog velikana bio Gareth Bale koji je odlično surađivao s našim Lukom Modrićem. Hrvatski reprezentativac je zaigrao od starta utakmice i ostao na terenu do 73. minute, a društvo su mu u veznom redu pravili Xabi Alonso i Asier Illarramendi. Treba istaknuti da je Real igrao u ''šarenom'' sastavu, bez zvijezda poput Ronalda, Benzeme i Di Marije, kao i bez novih pojačanja Kroosa i Rodrigueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/fOq8aQjhvKI

Podsjetimo, Real je u 1. kolu poražen od Intera nakon izvođenja jedanaesteraca, tako da nakon dva kola više nema šanse za plasman u finale u koje će samo pobjednik skupine. A na čelu je trenutno Manchester United koji je u 2. kolu u Landoveru svladao Inter boljim izvođenjem penala, nakon što je osnovnih 90 minuta završeno rezultatom 0:0. Za United su s bijele točke pogađali Young, Hernandez, Cleverley, Kagawa i Fletcher, dok su za ''nerazzurre'' precizni bili samo Guarin, M'Vila i Taider.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/-HTO04YYDTw

U sastavu Intera nije bilo našeg Matea Kovačića, a vrijedi istaknuti da je protiv bivšeg kluba zaigrao donedavni kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United - Inter 0-0, na penale 5-3 Roma - Real Madrid 1-0 (Totti 58)

Redoslijed: 1. Manchester United 5, 2. Roma 3, 3. Inter 3, 4. Real Madrid 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo