sustigli vodeći dvojac / Četvrta uzastopna pobjeda: 'Pijetlovi' se slavljem nad Leicesterom u potpunosti vratili u utrku za naslov

Image
Foto: AP Images

Tottenham se ovom pobjedom približio drugoplasiranom Manchester Cityju na svega dva boda zaostatka, do vodeći Liverpool ima pet bodova više

10.2.2019.
17:00
AP Images
VOYO logo

U susretu 26. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je pobijedio Leicester City s 2-1 upisavši četvrtu uzastopnu pobjedu.

Tottenham se ovom pobjedom približio drugoplasiranom Manchester Cityju na svega dva boda zaostatka, do vodeći Liverpool ima pet bodova više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 33. minuti golom Davinsona Sancheza, a gosti su u 60. minuti mogli izjednačiti, no Jamie Vardy nije iskoristio jedanaesterac. Njegov udarac sjajno je zaustavio Hugo Lloris. Samo tri minute kasnije Christian Eriksen je sjajnim udarcem sa 18 metara zabio za 2-0. Vardy je u 76. minuti smanjio rezultat, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Son Heung-Min golom u prvoj minuti sudačke nadoknade.

U nedjelju je na rasporedu još jedna utakmica, derbi kola između Manchester Cityja i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Liverpool sa 65 bodova, City ima 62, a Tottenham 60 bodova. Manchester United je četvrti (51), a zatim slijede Chelsea (50), Arsenal (50)... Leicester City je na 12. poziciji sa 32 boda.

Premier liga, 26. kolo

Tottenham - Leicester 3:1 (Sanchez 33', Eriksen 63', Son 90+1'; Vardy 76')

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo