ČESTITKE LUKI DOLAZE SA SVIH STRANA SVIJETA: / Na Twitteru se oglasili gotovo svi s kojima je igrao, javio se i Marin Čilić

Image
Foto: AFP

Svi su presretni zbog velikog uspjeha hrvatskog čarobnjaka

24.9.2018.
23:48
AFP
VOYO logo

Činjenica da je Luka Modrić prekinuo duopol Cristiana Ronalda i Lionela Messija odjeknula je svijetom i izazvala brojne reakcije, a na twitteru se oglasio velik broj ljudi koji su u nekom periodu svojih karijera igrali s Lukom ili još uvijek igraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitke su tako uputili njegov bivši suigrač iz Real Madrida Alvaro Arbeloa, suigrači iz reprezentacije Ivan Rakitić i Mateo Kovačić, bivši suigrač iz reprezentacije Marijo Mandžukić i čovjek s kojim trenutno dijeli svlačionicu - Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim nogometaša čestitku najboljem nogometašu svijeta uputio je i najboljih hrvatski tenisač Marin Čilić koji se također oglasio putem twittera i napisao: "Nevjerojatan uspjeh! Čestitam legendo!" i time dao do znanja da su on i Luka u jako dobrim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je u opis fotografije na kojoj je zagrljen s Lukom dodao: "Čestitke prijatelju! Nevjerojatan igrač i nevjerojatna sezona!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožavani Mandžo napisao je: "Čestitke na velikoj nagradi - zaslužio si to svojim znanjem, radom i ovogodišnjim uspjesima." i pokazao da još uvijek stoji uz svog nekadašnjeg kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno najbolji, nitko to ne zaslužuje više od tebe! Naš kapetan.", bio je kratak donedavni Lukin suigrač iz Reala, a sada nogometaš na posudbi u Chelseaju, Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo