HNS SE JAVIO SMIJEŠNIM PRIOPĆENJEM: /

Čekala se reakcija iz Saveza, a evo što su oni poručili

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon presude s nestrpljenjem su se čekale reakcije, u sportskom svijetu posebno ona Hrvatskog nogometnog saveza

6.6.2018.
16:30
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Na Županijskom sudu u Osijeku danas su nepravomoćno osuđeni Zdravko Mamić, savjetnik Dinama i bivši dopredsjednik HNS-a, koji je dobio šest i pol godina zatvora, njegov brat Zoran četiri godine i 11 mjeseci, dok je aktualni izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović dobio tri godine. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

BOYSI SU JOŠ DAVNO UPOZORAVALI NA IZVLAČENJE NOVCA IZ DINAMA, OVO JE DOKAZ: ‘Sjeb** si se, Glava! Svi ti papci ne vole klub, nego keš’

Nakon presude s nestrpljenjem su se čekale reakcije, u sportskom svijetu posebno ona Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednika Davora Šukera, koji je produkt upravo Zdravka Mamića na tom mjestu. Njihovo priopćenje bilo je prilično šturo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavno na današnju nepravomoćnu presudu izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanoviću na Županijskom sudu u Osijeku, Hrvatski nogometni savez izdaje sljedeće priopćenje. Hrvatski nogometni savez neće komentirati nepravomoćnu presudu Županijskog suda u Osijeku. Savez će ovaj pravosudni slučaj službeno komentirati po pravomoćnosti presude", piše HNS na svojoj službenoj web stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo