CASEMIRO UDARIO OŠTRU KONTRU MODRIĆU: / Ovakvo propitivanje autoriteta nešto je što se Luki još nije dogodilo

Image
Foto: AFP

Veznjak Reala ima jasno definiran stav o stanju u Real Madridu

29.3.2019.
10:33
AFP
VOYO logo

Brazilac Casemiro dao je veliki intervju za Marcu u kojem je prošao mnoge teme vezane uz Real Madrid, a od zanimljivih detalja istaknuo je da Real ima najbolji stoperski par na svijetu, najboljeg lijevog beka na svijetu te najboljeg igrača i veznjaka na planetu u Luki Modriću.

Baš je kapetan Hrvatske bio čovjek koji je uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Ajaxa govorio o tome da neki Realovi igrači ove sezone igraju ispod svoje razine, naglasivši kako napad aktualnog prvaka Europe ne zabija previše pa otud veliki problemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedini način za ići naprijed je zajednički rad. Klub je vjerovao u druge igrače kao što su Bale, Asensio, Benzema, kupio je Mariana Diaza. Vinicius radi dobro za svoje godine. Ali ponekad stvari ne uspijevaju kao što smo navikli. Neki igrači su morali napraviti korak naprijed, ne zabiti po 50 golova kao Ronaldo, ali barem 15-20. To je ono što nam nedostaje", govori Modrić aludirajući na Isca i Asensija, španjolske ofenzivce koji ove sezone igraju ispod svakog nivoa. "Primjerice, u utakmici kupa protiv Barcelone stvorili smo puno prilika, ali suparnik nas je kaznio svojom kvalitetom", rekao je tada Modrić.

Kontrira Modriću

Casemiro ipak ima nešto drukčije mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko može misliti što hoće. Ja mislim da kad pobijedimo, svi pobjeđujemo, kad gubimo, svi izgubimo. Naravno, postoje vremena kada su neki bolji od drugih, ali svi zajedno pobjeđujemo. Kad smo osvojili Ligu prvaka, svi su bili sretni i logično je da kada izgubimo, svi su jako ljutiti i tužni. Sada smo svi ljutiti i drago mi je. Baš smo ljutiti. Luka je pobjednik i zato je to rekao", rekao je Casemiro pa sebe nazvao Realovim vojnikom i zakleo se na odanost Zidaneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo