Iz Reala odmah odgovorili na kukanje Atletica: 'Ne bih rekao!'

'Imam sjajnu skupinu igrača koji su uvijek bili profesionalci. To su dokazali i u ovoj utakmici.

25.5.2014.
11:26
VOYO logo

"Ovo je jako dobra sezona za nas, u kojoj smo osvojili dva trofeja. Imali smo dva vrlo teška finala, prvo u Kupu kralja, a sada i u Ligi prvaka. Naporno smo radili za ova ostvarenja" dodao je talijanski stručnjak, koji je osvojio svoj ukupno peti naslov europskog prvaka, a treći kao trener. Dvaput kao igrač i još dvaput kao trener bio je prvak Europe s Milanom.

"Najteže je bilo doći do izjednačujućeg pogotka, morali smo orati i kopati da bismo ga zabili jer se Atletico jako dobro branio. Nikada nisam prestao vjerovati da ćemo uspjeti. Taj gol dao nam je snagu, nakon toga su moji igrači pokazali golemu strast", kazao je Ancelotti i nastavio: "U poluvremenu sam igračima rekao da ubrzaju igru i pronađu više ideja u napadačkoj igri. U produžecima sam odlučio napadati preko krila, jer smo im na tim pozicijama kreirali najviše problema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih rekao da je pet minuta sudačkog dodatka na kraju osnovnog dijela utakmice bilo previše, jer je bilo puno prekida u drugom poluvremenu. Na kraju možete reći da sam imao puno sreće, ali prava je istina da smo davali sve od sebe, svoj maksimum do zadnje sekunde", smatrao je talijanski stručnjak, suprotno od Simeonea.

"Razgovarao sam s Diegom Simeoneom. Čestitao sam mu prije utakmice na osvojenom naslovu španjolskog prvaka. Imam jako veliko poštovanje za momčad koja se snažno bori cijelu utakmicu. Atletico je zasluženo bio u ovom finalu. Na kraju, mislim da smo mi zaslužili pobjedu u finalu", rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo