CAR DUŠAN PONOVNO DOMINIRA: / Nakon Reala srušio je PSV i vratio Ajax u utrku za naslov

Image
Foto: AFP

Bio je ovo posljednji vlak za Ajax da se vrati u borbu za titulu i uhvatili su ga

31.3.2019.
19:16
AFP
VOYO logo

U derbiju 27. kola nizozemskog nogometnog prvenstva Ajax je u Amsterdamu pobijedio PSV sa 3-1 smanjivši zaostatak za momčadi iz Eindhovena na dva boda sedam kola prije kraja. Ajax je poveo, PSV izjednačio, a domaćin potom zabio dva gola s igračem manje za iznimno važnu pobjedu i prvi poraz PSV-a u zadnjih 13 kola.

Zabio iz penala i vratio nadu

Tragičar utakmice bio je gostujući branič Daniel Schwaab koji je zabio autogol, a zatim i skrivio jedanaesterac. Ajax je poveo u 21. minuti autogolom njemačkog braniča. Hakim Ziyech je ubacio loptu u kazneni prostor, a Schwaab ispred svog golmana Jeroena Zoeta ugurao loptu u svoju mrežu. U 57. minuti Ajax je ostao s igračem manje, nakon što je isključen Noussair Mazraouia, a samo minutu kasnije gosti su izjednačilo preko Luuka de Jonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tim trenucima gosti su imali aktivan rezultat, igrača više i inicijativu na terenu. No, još jednom se ukazao Schwaab neopreznim starom oborivši Davida Neresa. Jedanaesterac za vodstvo 'kopljanika' sigurno je realizirao Dušan Tadić. U posljednjim trenucima susreta Ajax je potvrdio pobjedu Neresovim golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-39-17353', window);  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo