Nema igrača Hajduka /

Čak petorica igrača Rijeke u novoj HNL momčadi tjedna, povratak Petkovića!

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

U momčadi 26. kola Prve HNL našla su se petorica igrača Rijeke, trojica Dinama, dvojica iz Gorice i jedan igrač Lokomotive.

7.3.2022.
18:09
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Prošlog se vikenda igralo 26. kolo Prve HNL. Pobjede su upisali Rijeka, Gorica i Dinamo. Neriješeno su završili susreti između Istre i Hajduka te Lokomotive i Osijeka, čime su dva kandidata za naslov izgubili važne bodove.

Rijeka je s rezultatom od 3-0 nadjačala Slaven Belupo. Pogotke su redom postizali Haris Vučkić, Josip Drmić i Adam Gnezda Čerin. Upravo su se druga dvojica našla u momčadi kola SofeScore, Drmić s ocjenom od 7.5 i Čerin s ocjenom od 8.4, što je najviša ocjena u 26. kolu HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Loše vijesti: Ozlijedio se Šime Vrsaljko, upitno vrijeme njegovog povratka na teren

Image

Loše vijesti: Ozlijedio se Šime Vrsaljko, upitno vrijeme njegovog povratka na teren

Rijeka je imala još trojicu u momčadi kola, a to su veznjak Domagoj Pavičić, stoper Darko Velkovski i lijevi bek Andrija Vukčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Petković, Ndockyt

Petković prvi put nakon listopada u momčadi kola

Udarna špica Dinamo Zagreba, Bruno Petković, našao se peti put ove sezone u HNL momčadi kola. Međutim, Petković je vidno upao u lošiju formu, ali je s pogotkom i kvalitetnim nastupom u 26. kolu izborio momčad kola po prvi put od 30. listopada, kad je Dinamo s 2-0 slavio protiv Gorice.

Dinamo je iznjedrio još dvojicu igrača u SofaScore momčadi kola. To su veznjak Josip Mišić koji je asistirao prvi pogodak Petru Bočkaju i desni bek Stefan Ristovski, koji je asistirao Petkoviću.

U momčadi kola još su se našla dva igrača Gorice, vratar Dominik Kotarski i krilo Iyayi Believe Atiemwen. Počasnog člana ima Lokomotiva, a izabran središni veznjak Jon Mersinaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo