ČAČIĆ UŽIVA BESKONAČNO POVJERENJE VATRENIH: / 'Vjerujemo u Antu i u to da ćemo se s njim plasirati u Rusiju'

Image
Foto: PIXSELL
13.9.2017.
18:46
PIXSELL
VOYO logo

Mnogi navijači Vatrenih u strahu su od propuštanja Mundijala kojem će sljedeće godine domaćin biti Rusija, no čini se da taj strah ne dijele i sami nogometaši. Domagoj Vida tako, prenosi 24sata.hr, poručuje:

"Vjerujemo u Antu i u to da ćemo se s njim plasirati u Rusiju. Naravno da u ovoj situaciji svi čvrsto stojimo iza izbornika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uvalili smo se u probleme'

"Uvalili smo se u probleme, ali i dalje sami odlučujemo o sebi. Zeznuli smo stvar porazom u Turskoj, no uvjeren sam da ćemo to ispraviti protiv Finske i Ukrajine", priznaje Vida siguran da će Hrvatska igrati na SP-u.

Jasno, trebat će to dokazati rezultatima kroz utakmice protiv Finske u Osijeku 6. listopada i Ukrajine u Kijevu 9. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovoj će situaciji to biti jako teška utakmica za nas. Nadam se da će moji Slavonci napuniti Gradski vrt. Trebamo pun stadion u toj utakmici. Na krilima navijača trebamo srušiti Fince i s tim zamahom otići po trijumf u Kijev", najavljuje Vida i okreće se ogledu protiv Ukrajine:

'Pivariću neće biti lako'

"Pričao sam o utakmici u Kijevu sa Sidorčukom, Besedinom, Kravecom i ostalim Ukrajincima koji igraju sa mnom u klubu. Neću se kladiti s njima, ne volim puno pričati izvan terena. Mi ćemo tog 9. listopada pričati isključivo na terenu. I njih je začudio i šokirao naš poraz u Turskoj. Očekivali su da ćemo mi dobiti tu utakmicu i da ćemo praktički biti na korak od Svjetskog prvenstva. Pojasnio sam im da smo bili bolji, da nismo imali sreće i da nas je sudac jako oštetio u toj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Ukrajine tiče, nastavlja Vida, "daleko im je najbolji igrač Andrij Jarmolenko, koji je nedavno napustio Kijev i potpisao za Borussiju Dortmund. Dobri smo prijatelji, on je baš igračina. Protiv nas će igrati na desnoj strani, ima strašan udarac lijevom nogom. Sigurno će se puno puta pokušati izvući na udarac. Josipu Pivariću s njim sigurno neće biti lako, ali tu sam ja da pomognem. Duplirat ćemo ga i tako ga zaustaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo