Trener Modrih /

Čačić najavio Dinamo protiv Osijeka: 'Ako bude potpore sa sjevera i zapada...'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ante Čačić uoči Osijeka: 'Ako bude potpore sa sjevera i zapada...'

7.5.2022.
13:36
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama trenutno su prvoplasirana momčad Prve HNL. Modri na prvom mjestu imaju 70 bodova i četiri boda više od drugoplasiranog Hajduka.

Trener Željko Kopić dobio je otkaz nakon poraza u derbiju protiv Hajduka u utakmici zaostalog 9. kola prvenstva koje se odigralo 20. travnja na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na klupu u Maksimiru sjeo je, privremeno, bivši trener Dinama i bivši izbornik Hrvatske reprezentacije Ante Čačić. Stručnjak Modrih danas je imao debij ispred novinara nakon povratka na klupu Dinama, s obzirom na to da je maksimirski klub njegovo predstavljanje odradio putem izjave za klupski YouTube kanal.

"Ispred nas je jako bitna utakmica, prava natjecateljska u kojoj su velika tri boda za nas kao domaćina i, naravno, za naše goste. Utakmica kojom se možemo približiti potvrdi osvajanja naslova, odnosno Osijeku da ostane u utrci za naslov. Utakmicu očekujemo u dobrom raspoloženju," rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isto tako, veselim se interesu navijača. U Kranjčevićevoj smo jako loše izgledali prvo poluvrijeme, tamo smo vidjeli koliko Dinamo ima vjernih navijača. Oni su nam nasušno potrebni i sigurni smo da ćemo uz njihovu podršku učiniti sve što je važno, da Dinamo prezentira kvalitetu kroz 90 minuta, ne opterećuje se tablicom i semaforom. Na kraju će, prikladno toj izvedbi, biti i konačan rezultat."

Dinamo prvak već ovoga vikenda?

Dinamo se s pobjedom protiv Osijeka i porazom Hajduka protiv Rijeke može okruniti novim naslovom hrvatskog prvaka. Ipak, Čačić ističe kako pobjeda u sutrašnjoj utakmici nije imperativ.

"Ne želim reći svojim igračima da je sutra biti ili ne biti, jer nije. U ovom prekrasnom ambijentu protiv renomiranog protivnika koji nam želi uzeti skalp u Maksimiru trebamo biti na nivou. Ako tako bude, ako bude potpore sa sjevera i zapada, učinit ćemo sve da dođemo do željene pobjede," ističe trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo