'POZNAJEM IH OTPRIJE 10 GODINA' / Ante Čačić o sljedećem protivniku u Europi: 'Ludogorec samo raste, ali ima peh - u Europi su naletjeli na Dinamo....'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dinamo će s Ludogorecom igrati sljedećeg utorka u 3. pretkolu Lige prvaka

30.7.2022.
0:02
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama upisali su i treću pobjedu na startu prvenstva nakon što su na stadionu Maksimir porazili Istru 1961 sa 4-1.

Image
RAPSODIJA MODRIH /

Dinamo 'razbio' Istru na Maksimiru: Bočkaj asistirao pa postigao gol, Boško Šutalo zabio u debiju

Image
RAPSODIJA MODRIH /

Dinamo 'razbio' Istru na Maksimiru: Bočkaj asistirao pa postigao gol, Boško Šutalo zabio u debiju

Modrima su tako pobjedom najavili okršaj s bugarskim Ludogorecom u 3. pretkolu Lige prvaka, koji je na rasporedu sljedećeg utorka, a trener Ante Čačić u susretu s Istrom na teren je izveo kombiniranu postavu i u drugom poluvremenu izvadio neke od najvažnijih igrača, kako bi ih odmorio za ispit u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo gledali rastrčani i dominantni Dinamo, napravili smo dosta prilika i zasluženo pobijedili. Uz tri boda smo dali prostora nekim igračima koje do sada nismo vidjeli, neke smo odmorili. Moram biti zadovoljan, stopostotni smo u prvenstvu, a ova pobjeda diže atmosferu uoči sljedećih utakmica", rekao je Čačić nakon utakmice, a prenose 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama komentrao je i momčad sljedećeg protivnika, Ludogoreca, s kojime će njegovi igrači odmjeriti snage sljedećeg utorka.

"Poznajem Ludogorec otprije deset godina kad su bili nagazna mina, a od tada kao klub samo rastu. Redovito su prisutni u europskim skupinama, igraju dobro, ali imaju peha, u Europi su naišli na Dinamo. Siguran sam kako ćemo gledati sraz dvije jako dobre momčadi, a bolji će na kraju ići dalje", izjavio je, a potom se osvrnuo na ispadanja Rijeke i Osijeka iz pretkola Konferencijske lige ovoga tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

"Kad sam došao u svlačionicu i postao trener Dinama, rekao sam igračima da liga nije toliko jaka, već smo se mi približili konkurentima, a ne oni nama. I prvenstvo je bilo neizvjesno. Bila je pauza, u prvenstvo se lani ušlo s kiksom protiv Slavena, pa bilo malo prostora za rotacije. Meni je jako žao, nedostaje i Dinamu to da drugi klubovi skupljaju koefcijente, ali tako je kako je. Vjerujem da će Osijek i Rijeka iz toga izvući pouku, navijam da Hajduk prođe, to bi bilo sjajno za hrvatski nogomet. A i nama će biti lakše ako će drugi klubovi igrati Europu", poručio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo