Čačić morao učvrstiti autoritet / Čačić ipak prelomio: Lovren zbog nediscipline neće putovati na Europsko prvenstvo

Lovrenova isprika se očito nije dogodila jer danas je pala velika odluka kojom je izbornik Čačić morao učvrstiti autoritet. Lovren neće vidjeti Francusku

12.4.2016.
18:42
VOYO logo

Nakon što je jučer rekao kako je razgovor s Dejanom Lovrenom protekao u iskrenom i spontanom ozračju izbornik Ante Čačić danas je prelomio i otkrio kako Lovren zbog nediscipline neće putovati na Europsko prvenstvo.

Lovrenova isprika se očito nije dogodila jer danas je pala velika odluka kojom je izbornik Čačić morao učvrstiti autoritet. Lovren neće vidjeti Francusku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik stoji iza odluke i valjda je promislio može li bez stopera Liverpoola na Euru. 

Image

Ante Čačić

(Igor Kralj/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukob je nastao kada se Lovren u Budimpešti samostalno prestao zagrijavati jer shvatio je da neće u igru. Nakon toga, postavio je ultimatum: ako neću igrati, neću na Euro. Iako je s puno prizemnijim stavom stigao na posljednje okupljanje. 

"Nitko nije siguran, sve ovisi o trenutnoj formi, kako jesi i naravno opet izbornik odlučuje", izjavio je Dejan Lovren, nogometni reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je i napravio. Možda se sukob mogao preduhitriti iskrenim razgovorom još u Budimpešti, no na kraju dana Lovren je postupio neprimjereno.           

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo