TEŠKA NOĆ / Čačić nakon debakla: 'Rekao sam da ćemo patiti! Ne kalkuliram, nama je Liga prvaka bonus'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Chelsea je na vrhu skupine s deset osvojenih bodova, slijedi Milan koji je ovom pobjedom preskočio Salzburg te se sada nalazi na trećem mjestu sa šest bodova, a posljednji je Dinamo koji drži dnu s četiri boda u pet kola

25.10.2022.
23:42
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Milana s uvjerljivih 4-0 su pobijedili Dinamo u Zagrebu, u susretu petog kola skupine Lige prvaka, čime je hrvatski prvak došao blizu ispadanja iz Europe. Do kraja natjecanja po skupinama je ostalo još samo jedno kolo.

Image
Liga prvaka /

Bijes Dinamovih navijača nakon potopa usmjeren na jednog čovjeka: 'Pogledat ću horor da se malo opustim'

Image
Liga prvaka /

Bijes Dinamovih navijača nakon potopa usmjeren na jednog čovjeka: 'Pogledat ću horor da se malo opustim'

Evo što je nakon utakmice izjavio trener Dinama, Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro smo ušli u utakmicu. No kada dođete u zaostatak protiv ovakve ekipe, teško je igrati. Primili smo gol i onda drugi gol je završio utakmicu. Moram gledati utakmicu kroz cijelu LP. Milan je kvalitetniji od nas, no ne mogu previše zamjeriti igračima. U grešku uđeš jer te natjera kvalitetan protivnik. Rezultat je takav kakav je, idemo dalje. Ne kalkuliram. Nama je Liga prvaka bonus. Možemo puno toga naučiti, danas su igrali i mladi. To je zalog za budućnost. Počeli smo preskakati i ušli u probleme. Kad smo igrali po zemlji, često smo izlazili gore", kazao je.

Dinamo se nije mogao nositi s Milanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je Liga prvaka, ovo su vrhunske ekipe. Sigurno su te ekipe, vidjeli ste, prije mjesec, dva i danas puno jače i brže u duelima. Na to se ne može utjecati, selekcija je takva kakva je. Dinamo je težio biti na lopti, igrati i naći put do gola. Bilo je situacija kojima smo došli do gola kontinuiranom igrom, to su dobre stvari. Ako analizirate sve golove, oni su jeftino primljeni. Jedan iz prekida, u drugom smo ga primili isprativši igrača s centra, treći je iz penala, a četvrti autogol", objasnio je Čačić.

Kaže kako je Dinamo napravio velike stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponavljam, naše greške ne umanjuju Milanovu pobjedu. Izgubili smo protiv velikog kluba, kojem želim uspješan put u Ligi prvaka. Rekao sam da ćemo patiti i stjecati iskustvo u Ligi prvaka, što mislim i da jesmo. Sutra možemo biti bolji, pokazalo se što nam nedostaje na ovoj razini. Držim da smo dolaskom u grupnu fazu napravili velike stvari. U pet utakmica nismo katastrofično igrali, štoviše. U nekim smo dijelovima današnje utakmice bili dobri. Teško mi je odvojiti u kojoj smo utakmici imali najviše krivo. Nismo čuli nijedan zvižduk", dodao je Čačić.

Ovako je kapetan Arijan Ademi vidio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Milan je pokazao da je bolja momčad od nas iako smo dobro odigrali prvo poluvrijeme. Žao mi je navijača koji su bili fantastični, ali prelomilo se početkom drugog poluvremena kada smo primili drugi pa brzo i treći pogodak. Tada smo radili greške kakve se ne smiju raditi. No, nadamo se i dalje da možemo biti treći. Idemo u London dati sve od sebe i vjerujemo u čudo“, rekao je Ademi.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo