Veliki dan za Mandžukića, ovo nikome nije uspjelo!

Bundesliga.de, službena internet-stranica njemačkog nogometnog prvenstva, izabrala je, tijekom pauze uzrokovane reprezentativnim ciklusom, pet najboljih pojačanja lige ovog ljeta.

11.10.2012.
16:44
VOYO logo

Među pet odabranih, bez namjere da se postavi tko je najbolji među njima, je i Bayernovo pojačanje Mario Mandžukić. Takav je izbor sasvim logičan budući da je Mandžo sa šest pogodaka trenutačno najbolji strijelac lige.

Također, 27-godišnji hrvat, koji je tijekom ljeta iz Wolfsburga došao u Bayern, je postigao pogotke u prvih pet utakmica sezone, što nikada nije uspjelo niti jednom novom igraču u bavarskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić u ovom trenutku mijenja na poziciji u prvih 11 Marija Gomeza. Mijenja? Ne, prvenstveno gradi svoj stil, a mogao bi postati i prvi hrvatski nogometaš s nagradom najboljeg strijelca Bundeslige", stoji u opisu razloga za odabir ovog Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, uz Mandžu su među pet najboljih pojačanja i Fabian Giefer (Fortuna Düsseldorf), Philipp Wollscheid (Bayer Leverkusen), Szabolcs Huszti (Hannover) i Rafael van der Vaart (Hamburg).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo