DRAMA / Budućnost Luke Modrića visi u zraku: 'Udarila ga je okrutna realnost. Ne želi prokockati novu šansu...'

Image
Foto: Profimedia

Modrić je nedavno izjavio da će nastaviti davati sve od sebe za Real Madrid, u kojemu mu se uloga drastično smanjila

20.11.2023.
10:09
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić rekao je u intervjuu objavljenom prošlog vikenda na internetskoj stranici Real Madrida da je ponosan što je odigrao 500 utakmica za taj španjolski klub te će 'nastaviti i dalje davati sve od sebe'.

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POČINJE AKCIJA /

Hrvatske rukometašice okupljaju se u Zagrebu uoči priprema za SP, koji će se ekskluzivno prenositi samo na Voyo

Image
POČINJE AKCIJA /

Hrvatske rukometašice okupljaju se u Zagrebu uoči priprema za SP, koji će se ekskluzivno prenositi samo na Voyo

Španjolski mediji pišu da je Gaviju puknuo križni ligament što bi ga udaljilo s terena do kraja sezone te zbog čega bi propustio i Euro i Olimpijske igre

Modrić je prošlog ljeta produžio ugovor s Realom na još jednu godinu i odbio bogatu ponudu iz Saudijeke Arabije, no ove sezone ulazi uglavnom s klupe za pričuve i ima puno manju ulogu u momčadi no što je planirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se sve više govori o njegovom potencijalnom odlasku na Bliski Istok, možda već na zimu.

"S 38 godina on bi mogao odlučiti prekinuti svoju 12 godina dugu karijeru na Santiago Bernabeuu i nastaviti je u prvenstvu Saudijske Arabije, gdje ga čekaju otvorenih ruku i s ogromnim ugovorom", piše katalonski list Sport koji navodi da je Luka dobio ponudu vrijedu 120 milijuna eura za trogodišnji ugovor, no da ju je odbio jer misli da se i dalje može natjecati na najvišoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak, Hrvata je udarila okrutna realnost. I bez obzira na to što trener Carlo Ancelotti uvjerava da mu je on vitalan igrač, činjenica je da je Modrić u 17 službenih utakmica Reala u ovoj sezoni startao u njih samo pet, a u dvije nije ni ulazio u igru", piše Sport i zaključuje:

"Modrić ne želi prokockati novu šansu, ali zna da će ga Real teško pustiti u siječnju, posebice zbog toga što klub ima ozlijeđenu devetoricu igrača. To je potvrdio i direktor kluba Jose Angel Sanchez kada je rekao: 'Nismo otvorili pregovore sa Saudijskom Arabijom oko njegovog mogućeg transfera niti u ovom trenutku imamo namjere prodati ga.'"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo