BROZOVIĆ SELI U REDOVE JEDNOG OD NAJVEĆIH KLUBOVA NA SVIJETU: / 'Hrvat je još uvijek vruća tema i traži se rješenje s Interom'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni bi nakon pet i pol godina mogao napustiti Italiju

1.9.2020.
8:22
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac MarceloBrozović sve je bliže izlaznim vratima Intera. Da je navodno nepoželjan objavila je i ugledna Gazzetta dello Sport prošlog tjedna.

“Brozovićevi ispadi i izljevi bijesa nisu bili nadomješteni dovoljno dobrim igrama na terenu da bi Conte tolerirao njegove aktivnosti u slobodno vrijeme, pa je Inter objavio da je Brozović, koji je do jučer bio nezamjenjiv, na prodaju. On je zločesti dečko. Ne može ga se trpjeti ako nastupi na terenu prevagnu u usporedbi na ono što radi izvan njega. No na žalost, čini se da je Brozović jedan od puno nogometaša čiji su ispadi zasjenili veliki talent”, objavila je Gazzetta u tekstu posvećenom Hrvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozović

A gdje bi Vatreni mogao nastaviti karijeru? Već neko vrijeme spominje se interes Bayerna. Oni u Hrvatu vide savršenu zamjenu za Thiaga Alcantaru, koji ne namjerava ostati u Bavarskoj te budućnost vidi na Anfieldu.

Florian Plettenberg s njemačkog Sport1 tvrdi da je Brozović još uvijek vruća tema u Bayernu te da njemački prvak i Inter pokušavaju pronaći rješenje kako bi realizirali transfer. Međutim, napominje kako još uvijek nema konkretnih pregovora i naglašava kako potencijalni dogovor oko Brozovića nije povezan s IvanomPerišićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato krilni napadač proveo je sezonu na posudbi u Bayernu, no za sada još uvijek nije postignut dogovor oko otkupa njegova ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo