USUSRET LIGI PRVAKA / Brozović namjestio gol, Inter u golijadi stigao do važne pobjede: Rebić nakon poraza dobio 'bukvicu' od navijača

Image
Foto: Profimedia

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 35. kola talijanske Serie A Inter je u Milanu svladao Sassuolo sa 4-2 i probio se na drugo mjesto.

13.5.2023.
23:13
Profimedia
VOYO logo

Na svoj 30. rođendan dvostruki strijelac za Inter bio je Romelu Lukaku, koji je postigao vodeći pogodak u 41. minuti te u 89. minuti za konačnih 4-2. Do vodstva 2-0 Inter je došao nespretnim autogolom Tressoldija u 55. minuti. Tri minute poslije bilo je 3-0, a lopta koju je prema golu poslao Lautaro Martinez skrenuo je jedan od braniča Sassuola i tako prevario svog vratara, a pogodak je upisan igraču domaće momčadi.

Image
GLEDA LI IZBORNIK DALIĆ OVO? /

Pogledajte gol Budimira u pobjedi Osasune: Samo je lagano dotaknuo loptu i prevario vratara

Image
GLEDA LI IZBORNIK DALIĆ OVO? /

Pogledajte gol Budimira u pobjedi Osasune: Samo je lagano dotaknuo loptu i prevario vratara

Sassuolo je u završnici učinio utakmicu rezultatski neizvjesnom jer su golovima Matheusa Henriquea u 63. minuti i Davidea Frattesija u 77. minuti gosti smanjili na 3-2, ali više od toga nisu uspjeli napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović je odigrao cijelu utakmicu za Inter, namjestio je jedan gol i zaradio žuti karton, a kod Sassuola je cijelo vrijeme na travnjaku bio Martin Erlić.

Inter na drugom mjestu

Inter se bodovno izjednačio s Juventusom i zasjeo privremeno na drugo mjesto. Obje momčadi imaju po 66 bodova, ali momčad iz Torina ima utakmicu manje. Lazio je četvrti sa 65 bodova, a Milan peti sa 61 bodom. Vodeći Napoli je sa 83 boda odavno osigurao naslov. Sassuolo je sa 44 boda na 13. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Spezije pred svojim su navijačima svladali favorizirani Milan sa 2-0 i tako si tri kola prije kraja prvenstva povećali izglede za ostanak u Serie A, dok je Milan ostao bez važnih bodova u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 75. minute nije bilo pogodaka, a onda je u deset minuta domaća momčad dvaput poslala loptu u mrežu. Prvo je za 1-0 strijelac bio poljski branič Przemyslaw Wisniewski, a u 85. minuti je Salvatore Esposito pogodio za konačnih 2-0.

Rebić igrao 70 minuta

Ante Rebić je bio u početnoj postavi Milana i igrao do 71. minute, kad ga je zamijenio Olivier Giroud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spezia je tek šestom pobjedom u sezoni stigla do 30 bodova i izjednačila se s Veronom koja ima utakmicu manje,a nalazi se na spasonosnom 17. mjestu. Sampdoria (17 bodova) je već otpisana, a male izglede za opstanak u Serie A ima Cremonese (24 boda). U Serie B će se tim klubovima pridružiti jedna od tri momčadi koje se nalaze od 16. do 18. mjesta: Lecce (32 boda), Verona (30) i Spezia (30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo