BROJKE OTKRIVAJU KOLIKO JE REAL ZAPRAVO LOŠ OVE SEZONE: /

Ovaj podatak sigurno boli Florentina Pereza

Image
Foto: AFP

Sve što morate znati o razlici između Reala i Barcelone ove sezone

7.1.2019.
11:42
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone sinoć su kao gosti pobijedili Getafe sa 2:1, a golove za katalonski klub postigli su Lionel Messi i Luis Suarez. Barca je iskoristila kiks Real Madrida koji je doživio šokantan poraz na Santiago Bernabeu od Real Sociedada (0:2) i sada imaju deset bodova više od Kraljeva. Da se prvak Europe nalazi u velikoj krizi najbolje pokazuje statistika.

Naime, Lionel Messi i Luis Suarez su zajedno ove sezone postigli više golova u La Ligi od svih igrača Reala. Messi je 16 puta tresao mrežu protivnika, a Suarez 12 i zajedno imaju 28 postignutih golova. S druge strane igrači Reala su dali 26 golova u dosadašnjem dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak najboljeg strijelca

Treba reći da je Messi postigao i namjestio isto golova kao što na kontu ima Real Madrid. Pored 16 postignutih kapetan Barce upisao je već čak deset asistencija. Najbolji strijelac Reala trenutno je Karim Benzema sa sedam golova i to je najbolji dokaz koliko im fali Cristiano Ronaldo.

Iako se to moglo i pretpostaviti nakon njegovog odlaska u Juventus prošlog ljeta, Real igra dosta slabije, ali nitko nije očekivao da će to izgledati ovako kako izgleda. Real je izgubio čak šest utakmica ove sezone u La Ligi nakon samo 18 kola, a posljednji u nizu poraza bio je sinoćnji od Real Sociedada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo