BRILJANTAN POČETAK GODINE: / "Dobri smo kao bilo koja druga momčad"

Image
Foto: AFP, IKIMAGES

Nogometaši West Hama u 20. su kolu Premier lige pobijedili Liverpool s 2:0 pred svojim navijačima, te tako nastavili sjajan ovosezonski niz protiv najvećih engleskih klubova.

2.1.2016.
17:00
AFP, IKIMAGES
VOYO logo

West Ham je po prvi put nakon 52 godine dvaput u istoj sezoni engleskog prvenstva srušio Liverpool, a nakon što je osam kola zaredom bio bez pobjede, sada je došao do drugog uzastopnog slavlja i napretka na ljestvici. Ne čudi stoga veliko Bilićevo zadovoljstvo nakon utakmice na Upton Parku.

"Mogli smo zabiti i više"

"Ovo je jako dobar dan na početku nove godine. Liverpool je uvijek teško pobijediti, pogotovo s Jürgenom Kloppom na klupi. Postigli smo dva gola, a mogli smo i više. Izvrsno smo odigrali u obrani i bila je to jako dobra utakmica. Momci zaslužuju pohvale", istaknuo je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biliću se nakon višetjedne stanke zbog ozljede u ovoj utakmici vratio najbolji igrač Dimitri Payet, ali je zato ostao bez Manuela Lanzinija koji je obnovio ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lanzini je ozlijedio prepone i nadam se da stanka neće biti duga. S druge strane, sjajno je što se Payet vratio. Kad nam je barem 90 posto sastava zdravo, dobri smo kao bilo koja druga momčad. Zadržimo li ovakvu formu i zajedništvo, bit ćemo stvarno dobri", dodao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo