BRAZILSKA LEGENDA SAVJETUJE BAŠ ONO ŠTO DALIĆ BRANI VATRENIMA: / Za uspjeh na SP-u potreban je seks u što većoj mogućoj mjeri

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Romario je sa Brazilom osvojio Svjetsko prvenstvo 1994. godine

10.5.2018.
17:48
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Ukupno je pet trofeja igrajući za brazilsku nogometnu reprezentaciju podigao legendarni napadač Romario, među njima i onaj za pobjedu na Svjetskom prvenstvu. Copa America natjecanje je koje je osvojio dvaput, Kup konfederacija jednom, kao i Australia Bicentenary Gold Cup, natjecanje na kojem su se ogledale reprezentacije Brazila, Argentine, Australije i Saudijske Arabije.

Uglavnom, čovjek je imao uspješnu karijeru na razini reprezentacije i istu takvu klupsku, u kojoj je među ostalima nosio i dres Barcelone s kojom je pokorio španjolsko prvenstvo. Najboljim igračem svijeta proglašen je 1994. godine pa je logično zaključiti da zna što priča kad daje savjete kako na razinu više podići izvedbe na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENIMA SE OVO NEĆE SVIDJETI, DALIĆ: /

'O tome nema govora. Mi smo u ozbiljnom smo poslu'

Image
VATRENIMA SE OVO NEĆE SVIDJETI, DALIĆ: /

'O tome nema govora. Mi smo u ozbiljnom smo poslu'

A njegov je savjet suprotnost onome što brane mnogi izbornici, među njima i Zlatko Dalić koji na upit o ženama i djevojkama u kampu odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključ je u seksu

"Nema o tome govora. Mi smo tamo u ozbiljnom poslu, nisam protiv toga da se kratko vrijeme vide poslije utakmice. Ali mi smo u kampu, u ozbiljnoj koncentraciji i maksimalno motivirani. Nadam se da ćemo stvoriti dobru atmosferu i učiniti hrvatski narod sretnim."

Za razliku od Dalića, Romarijev savjet sunarodnjaku Gabrielu Jesusu za uspješnije Svjetsko prvenstvo zvuči nešto drugačije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dovoljno seksa je jedan savjet, treba iskoristiti slobodne dane na najbolji mogući način. Naravno, potrebno je i biti koncentriran u dane kad se igraju utakmice i tijekom samih ogleda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo