VIDEO: / Povijesna pobjeda! BiH u transu, hajdukovci razvalili na SP-u

I to smo konačno dočekali! Reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je povijesnu pobjedu na Svjetskom prvenstvu.

25.6.2014.
14:35
VOYO logo

Izbornik Bosne i Hercegovine Safet Sušić je iznenadio sa postavljanjem Vršajevića i Svena Sušića u prvu momčad. I pogodio! Igrači Hajduka su bili ključni igrači u ovom susretu za Zmajeve.

BiH je odlično reagirala u početnim minutama susreta. Već na početku su imali dobru šansu u režiji Edina Džeke, ali njegov udarac je otišao preko gola. Iran je igrao dosta otvoreno i to im e u 27. minuti odbilo od glavu. Najbolji igrač Zmajeva Džeko je primio loptu na nekih 23 metra, napravio dva driblinga, i sa 18 metara lijevicom neobranjivo tukao i zabio gol za 1:0 Bosne i Hercegovine. Kasno su se probudili napadači BiH na ovom Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Nakon gola BiH kao da se malo povukla, kao da ih je taj pogodak šokirao. Iran je preuzeo inicijativu u utakmici ali ipak nisu imali znanja zabiti Begoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme donijelo je žustriju Igru na obje strane. I opet su se bolje snašli. U 59. Iran je napravio veliku pogrešku s dodavanjem, presjekli su Zmajevi loptu, i igrač Hajduka Tino Sven Sušić je odlično dodao natrčalom Pjaniću koji je matirao iranskog vratara Haghighija za 2:0. Čitava Bosna i Hercegovina je tada pala u trans! Povijesna pobjeda za BiH se konačno nasmiješila!

Šteta što su se naši susjedi kasno probudili u Brazilu. Iran je u 82. zahvaljujući Rezi Ghoochannejhadu smanjio na 2-1. Ali da ne bi bilo iznenađenje pobrinuo se desni bek Hajduka Vršajević koji je u 83. zabio gol za 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi napomenuti da je ovo bila posljednja utakmica za Safeta Sušića kao izbornika BiH. Do subote obožavani "Pape" odjednom je postao na meti domaće javnosti. To je najavljeno uoči ovoga dvoboja, a velika želja njegovih sarajevskih šefova je Vahid Halihodžić koji s Alžirom juri prema osmini finala.

1. Argentina 3 3 0 0 6 3 +3 9 2. Nigeria 3 1 1 1 2 3 -1 4 3. Bosna i Hercegovina 3 1 0 2 4 4 0 3 4. Iran 3 0 1 2 1 4 -3 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo