BORUSSIA BRUTALNO ISPRDALA BARCELONU KAD SU IH IZVUKLI U SKUPINI: / Pogodili su ih točno tamo gdje najviše boli

Image
Foto: Profimedia

Nesumnjivo je da će skupina u kojoj su Barcelona, Inter, Borussia Dortmund i Slavia Prag ponuditi puno dobrog nogometa i golova

30.8.2019.
17:22
Profimedia
VOYO logo

U svom sedmom nastupu u Ligi prvaka nogometaši Dinama igrat će u skupini C zajedno s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom, odlučeno je ždrijebom održanim u Grimaldi Forumu u Monte Carlu.

Uoči ždrijeba klubovi su podijeljeni u četiri jakosne skupine. Mjesta u prvom razredu zauzeli su pobjednik Lige prvaka (Liverpool), pobjednik Europske lige (Chelsea), te prvaci šest najjačih europskih liga – Barcelona, Manchester City, Juventus, Bayern München, Paris Saint-Germain i Zenit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BIVŠI IZBORNIK HRVATSKE OTVARA OČI: /

Njegove riječi o usporedbi Dinama sa Šahtarom i Atalantom mnogima se neće svidjeti

Image
BIVŠI IZBORNIK HRVATSKE OTVARA OČI: /

Njegove riječi o usporedbi Dinama sa Šahtarom i Atalantom mnogima se neće svidjeti

Ples kuglica koje je izvlačio odnedavno umirovljeni nizozemski nogometni as Wesley Sneijder odlučio je da će u skupini Lige prvaka zajedno igrati Barcelona i Borussia Dortmund, što je njemački klub dočekao baš onako "na volej".

Odmah su na svoje društvene mreže napisali da moraju vježbati kornere, aludirajući na čudesan preokret Liverpoola prošle sezone koji je došao nakon brzo i precizno izvedenog kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesumnjivo je da će skupina u kojoj su Barcelona, Inter, Borussia Dortmund i Slavia Prag ponuditi puno dobrog nogometa i golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecanje po skupinama počinje 17. i 18. rujna, a posljednje 6. kolo je na rasporedu 10. i 11. prosinca.

Prve utakmice osmine finala na rasporedu su u veljači, a uzvrati u ožujku. Prve utakmice četvrtfinala bit će odigrane 7. i 8. travnja, a uzvrati 14. i 15. travnja. Polufinalni dvoboji su na rasporedu 28. i 29. travnja s uzvratima 5. i 6. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale će biti odigrano 30. svibnja na Olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu. Naslov osvojen prošle sezone brani Liverpool koji je u engleskom finalu odigranom u Madridu pobijedio Tottenham. Kako je prošao jučerašnji ždrijeb te sve skupine i parove pogledajte OVDJE.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo