Talijani plasirali senzacionalnu informaciju o Kovacicu

13.5.2015.
19:15
VOYO logo

Posljednjih mjeseci engleski i talijanski mediji dosta pisu o potencijalnim udvaracima Mateja Kovacica. Tu i tamo bljesne neki tekst spanjolskih medija o zanimaju Barcelone, no najvise se spominje engleski Liverpool koji bi itekako Hrvata htio vidjeti na Anfieldu u dresu Redsa .

Sad je Gazzetta dello Sport plasirala novu senzacionalnu informaciju prema kojoj ce Inter, navodno, prihvatiti ponudu Liverpoola za Kovacica, a cijena za Hrvata se krece od 18 do 20 milijuna eura, sto bi treneru Intera Robertu Manciniju bilo dovoljno za Tourea i jos jednog igraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz spomenute cifre, spominje se cifra i od 30 milijuna eura za Hrvata. Toure ce sigurno ovo ljeto napustiti Etihad, a prema pisanju engleskog Metroa, Manchester City bi se zadovoljio da dobije 13 milijuna eura za 32-godisnjeg bjelokoscanskog reprezentativca.

//www.youtube.com/embed/VkHNrheZWBg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su ga u Interu vidjeli kao vodu momcadi, Kovacic ipak nije opravdao ocekivanja na San Siru, a tijekom tekuce sezone imao je i dosta problema u odnosu s trenerom Mancinijem.

Uz probleme s trenerom, talijanski mediji su ga dosta kritizirali, a i sam hrvatski reprezentativac je u pojedinim dijelovima sezone dijelovao dosta izgubljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa bi tu i tamo bljesnuo, zabio pokoji gol, odmah zaradio hvalospjeve javnosti i Mancinija, ali ocito losa financijska situacija u klubu i sve navedeno oko Kovacica guraju hrvatskog veznjaka dalje od Intera.

Brendan Rodgers ga silno zeli vidjeti na Anfieldu, no ostavimo ove spekulacije u tim sferama. Pitanje je kako ce uprava talijanskog diva na kraju odluciti. Jer, Talijani i sami znaju o kako kvalitetnom igracu se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo