'BOMBA' KOJA ĆE UZDRMATI MANCHESTER UNITED: Već su kontaktirali Mourinha, i to s jasnom namjerom

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Plan za Mourinhov povratak je spreman

23.10.2018.
16:59
Screenshot
VOYO logo

Slavni španjolski nogometni klub Real Madrid kontaktirao je portugalskog stručnjaka Josea Mourinha s jasnom namjerom da ga vrati u klub u kojem je trenersku ulogu obnašao od 2010. do 2013. godine. Tvrdnja je to El Paisovog novinara Diega Torresa, inače i autora Mourinhove biografije.

Nije prvi put

Prema njegovim navodima Mourinho je razgovarao sa direktorom madridskog kluba Joseom Angelom Sanchezom o mogućem povratku na stadion Santiago Bernabeu. Nije ovo prvi put da se o tome priča i piše, isto se navodilo i kada je Rafael Benitez bio primoran otići sa klupe momčadi na koju je tada, 2016. godine, zasjeo Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda će sam Mourinho engleskim medijima poručiti da mu je želja ostanak u Unitedu do kraja potpisanog ugovora, čak i njegovo produljenje nakon 2021. godine, te da je njegova momčad jedina o čemu razmišlja, činjenica je da mu u redovima engleskog velikana ne ide najbolje i dojam je da se samo čeka njegov novi krivi korak. Preokret protiv Newcastlea (od 0-2 do 3-2 pobjede) i remi protiv Chelseaja (primili gol za 2-2 u 96. minuti) tek su zamaskirali činjenicu da United u ovom trenutku ne nudi ono što se od njega očekuje i malo utišali glasove koje spominju otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solari pa Mourinho?

Također, vlasnici kluba s Old Trafforda nisu spremni na drastičan rez i zbog činjenice da prijevremeno otkazivanje suradnje, navedeno je u ugovoru, Mourinho može naplatiti 29 milijuna funti (oko 245 milijuna kuna). Otkazivanje suradnje na kraju sezone i u slučaju da Portugalac ne dovede momčad do Lige prvaka, a trenutačno su na desetom mjestu ljestvice daleko od toga, vlasnike će koštati deset milijuna funti (nešto manje od 85 milijuna kuna), što im je svakako prihvatljivija brojka.

I zato Real traži privremeno rješenje (vjerojatno u Santiagu Solariju) te čeka i nada se da će Mourinhova momčad nastaviti krivudavo koračati i promašiti Ligu prvaka. A onda će reagirati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo