PRVI NA LISTI ŽELJA

BOMBA IZ ITALIJE: Conte sprema ponudu za Vatrenog koja izbija iz cipela! ‘Da, najviše želi upravo njega’

Menadžer Chelsea pozorno prati trojicu igrača Fiorentine – Milana Badelja, Nenada Tomovića i Federica Bernardeschija, ekskluzivno javlja Calcio Mercato.

Talijani u svom tekstu pišu i kako je Conte zadovoljan prošloljetnom kupovinom iz Fiorentine Marcosom Alonsom i sad mu je fokus na pojačanja još ozbiljnije usmjeren prema Firenci. Prvi na listi želja Chelseaja u ljetnom prijelaznom roku je Badelj koji igra sjajno ove sezone u dresu Viola.

AGENT HRVATSKOG NOGOMETAŠA IZAZVAO POTRES: ‘Već sam mu opalio dvije, tri verbalne pljuske’

Uz to, Conte je veliki zaljubljenik u igru Federica Bernardeschija kojeg je osobno prvi zvao da bude dio reprezentacije za Euro 2016 u Francuskoj. Menadžer Bluesa, koji ove sezone radi sjajan posao s Chelseajem, morat će napraviti mjesta u svojoj momčadi. Morat će prodati nekoga od trenutnih igrača, a najvjerojatnije će prvi biti Španjolac Cesc Fabregas. Uz njega, Talijani pišu kako Conte želi za Bernardeschija i Badelja mijenjati Cuadrada.

“Conte najviše želi Badelja, Tomovića, a onda i Bernardeschija. No, sportski direktor Fiorentine Pantaleo Corvino već je više puta ponovio kako najvažniji igrači momčadi poput Badelja neće napustiti klub. No, čini se kako sad Chelsea sprema za Fiorentinu ponudu koja će društvo s Franchi stadiona ‘izbiti iz cipela’, piše Calcio Mercato.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr