Bolnica u Dinamu: Ozlijeđen i Mamić!

'Ima nas sve manje jer igrači zbog ozljeda otpadaju kao lišće s grane. Mene je Antolić nagazio i puknuo mi je mali prst na nozi.

17.12.2013.
17:10
VOYO logo

Dinamo je u nedjelju 'proslavio' naslov jesenskog prvaka i pet bodova prednosti ispred Hajduka, a u srijedu ga čeka zadnji ovogodišnji ispit i putovanje u Split. Utakmica je to koju Modri trebaju samo odraditi, jer teško je očekivati da će Bijeli uspjeti nadoknaditi maksimirskih 5:0.

Novi menažder Zoran Mamić svejedno se požalio na stanje u momčadi koja je preopterećena brojnim ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima nas sve manje jer igrači zbog ozljeda otpadaju kao lišće s grane. Posljednji u nizu je Brozović kojem je pukla metatarzalna kost i 4-6 tjedana će nositi čizmu, Sare je nagnječio palac i također ne ide na put, a već otprije imamo puno ozljeda", poručio je Mamić s maksimirske presice, ali i dodao kako zdravstveni problemi ne bi trebali biti presudni u uzvratu.

"Imamo dovoljan izbor kvalitetnih igrača, idemo u Split po dobar rezultat i po plasman u polufinale", rekao je Mamić mlađi te jasno rekao što očekuje na Poljudu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjedu!".

//www.youtube.com/embed/tWrsIe4Eq4w

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je otkrio kako je i sam nastradao na jednom od treninga.

"Već sam prije često igrao na treningu, a prije 15-tak dana me je Antolić nagazio i puknuo mi je mali prst na nozi. Kao što vidite, nema popusta za nikoga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je najavio kakav Dinamo navijači mogu očekivati pod njegovom menažderskom palicom.

"Napadački i efikasan, ali s velikom odgovornosti u igri. To su glavne stvari na kojima ćemo inzistirati, a u ovih mjesec dana smo pokazali u kojem smjeru želimo ići".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo