BLIŽI SE KRAJ BARCE KAKVU POZNAJEMO: / Traži se novi trener, Messi prekinuo pregovore, a sada je stigla još jedna iznenađujuća vijest

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Barcelona pet kola prije kraja prvenstva ima četiri boda manje od Real Madrida

3.7.2020.
16:51
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Nakon što je Barcelona ispustila šest bodova u šest susreta nastavka španjolskog prvenstva, sve se glasnije spominje kako će Quique Setien (61) na koncu sezone napustiti klupu katalonskog velikana. Setien je preuzeo Barcelonu sredinom siječnja umjesto Ernesta Valverdea, no čini se kako će i on dobiti otkaz.

Image
REĆI ĆEMO ONO ŠTO NITKO NE ŽELI ČUTI - BARCELONA JE NA RUBU PROPASTI: /

Zapeli su u toksičnoj močvari, a izlaza, nažalost, nema

Image
REĆI ĆEMO ONO ŠTO NITKO NE ŽELI ČUTI - BARCELONA JE NA RUBU PROPASTI: /

Zapeli su u toksičnoj močvari, a izlaza, nažalost, nema

Barca je u nastavku prvenstva, prekinutog zbog pandemije koronavirusa, ispustila već šest bodova, što je iskoristio Real Madrid preuzevši vrh ljestvice, a do medija sve češće dolaze i vijesti o sukobima u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi prekinuo pregovore

Navijače Barcelone u petak je dodatno uznemirila vijest kako je najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi (33) prekinuo pregovore o produženju ugovora i spreman je napustiti klub nakon što mu istekne ugovor u ljeto sljedeće godine.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Spanish La Liga soccer match FC Barcelona vs Atletico de Madrid at Camp Nou Stadium, Barcelona, June 30, 2020

Messi celebrates a goal

La Liga / Cordon Press Cordon Press,Image: 537725823, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Messi je navodno, odlučio prekinuti pregovore zbog toga što su iz kluba u španjolske medije procurile informacije da je on kriv za sadašnju lošu atmosferu u svlačionici i za otkaz bivšem treneru Valverdeu, a navodno ga frustrira i sadašnja loša kvaliteta igračkog kadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuza ponudili Juveu?

A osim Messijevog počeo se spominjati i odlazak Antoinea Griezmanna. RAI Sport tvrdi da ga je Barcelona ponudila Juventusu te da se vode pregovori oko potencijalnog transfera. Francuz je nezadovoljan jer grije klupu što nije očekivao kada je za preko 100 milijuna eura dolazio prošlog ljeta. Osim toga navodi se da su se spremni odreći Griezmanna i ponuditi ga Interu u zamjenu za Lautara Martineza.

U međuvrmenu, Španjolski mediji već licitiraju s imenima mogućeg Setienova nasljednika. Najglasnije se spominje pet imena - bivša klupska legenda XaviHernandez (40), Nizozemac RonaldKoeman (57), Argentinac MauricioPochettino (48), Španjolac RobertoMartinez (46), te njegov sunarodnjak i trener Barcine B momčadi JavierGarciaPimienta (45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritisak na Setiena raste. Prvenstvo je možda već izgubljeno, a španjolski mediji sugariraju kako ga može spasiti tek osvajanje Lige prvaka.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

, Image: 475285059, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic. Contributor media restriction: {C6322D74-ED06-45DC-A5C0-D46B1ABD31EB}, {C6322D74-ED06-45DC-A5C0-D46B1ABD31EB}, {C6322D74-ED06-45DC-A5C0-D46B1ABD31EB}, {C6322D74-ED06-45DC-A5C0-D46B1ABD31EB}, {C6322D74-ED06-45DC-A5C0-D46B1ABD31EB}, {C6322D74-ED06-45DC-A5C0-D46B1ABD31EB}., Model Release: no, Credit line: PRESSINPHOTO / Alamy / Alamy / Profimedia

Xaviu najviše izgleda

Najviše izgleda daje se bivšoj klupskoj legendi Xaviju, koji je u siječnju odbio Barcu jer je smatrao kako još nije vrijeme za njegov dolazak na Camp Nou. Od tada je prošlo više od pola godine i vidjet ćemo kako će sada reagirati na ponudu najdražeg kluba, naravno ako će je i biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medijima je zanimljiv i Argentinac Pochettino, jedan od najcjenjenijih menadžera u Europi. Posebice, nakon što je s Tottenhamom dogurao do finala Lige prvaka. Gaučo je već radio u Španjolskoj gdje je od 2009. do 2012. vodio Espanyol.

Nizozemac Koeman je šest godina igrao za Barcelonu, a na Camp Nou je bio i na počecima svog trenerskog puta kao pomoćnik Luisu van Gaalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je priznao kako su ga iz Barcelone zvali u siječnju, ali je odbio ponudu jer je želio voditi nizozemsku vrstu na Europskom prvenstvu 2020.

'Imao sam poziv iz Barcelone, ali želio sam održati riječ i voditi Nizozemsku na EURO-u," kazao je za radio Catalunya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri vrhu liste kandidata je izbornik belgijske reprezentacije Roberto Martinez. Španjolac je predvodio "Crvene vragove" do trećeg mjesta na posljednjem svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Barcelona pet kola prije kraja prvenstva ima četiri boda manje od Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo