BJELICA SLAŽE MOMČAD ZA PRVAKA: / Procurila imena igrača koje namjerava dovesti u Osijek, listu predvodi Dinamov rekorder?

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Očekuje se da bi već u petak mogao preuzeti užarenu klupu

4.9.2020.
8:18
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Prema svemu sudeći novi trener Osijeka trebao bi postati njihov bivši igrač i bivši trener Dinama, NenadBjelica.

Mađarski vlasnici su, čini se, odlučili nešto ozbiljnije uložiti u momčad, odnosno klub, ponajprije jer će uskoro preseliti na velebni novi stadion na Pampasu, a činjenica je da Osijek i dalje ne igra na razini na kojoj bi mogao i trebao. Rješenje bi trebao biti Bjelica, čovjek koji je napravio najveći uspjeh s Dinamom u novijoj povijesti, koji ih je zamalo odveo u nokaut fazu Lige prvaka i koji je dogurao s Dinamom u svojoj prvoj sezoni sve do osmine finala Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljeni dolazak jednog od najboljih hrvatskih trenera u Osijek potaknuo je glasine o igračkim pojačanjima. Kako javljaju Sportske novosti Bjelica planira složiti momčad za prvaka te su mu se na popisu želja našli MarioŠitum i MarkoPjaca (najskuplje prodani Dinamov igrač) te veznjak ljubljanske Olimpije EndriCekici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem za Bjelicu mogli bi biti navijači. Dio njih ga se "odrekao", no čini se da ipak ne bi njegov dolazak izazvao velike proteste. Svoje mišljenje o dovođenju Nenada Bjelice dao je za RTL bivši trener Osijeka ZoranZekić.

"Ne sumnjam da će brzo pohvatati konce, već je bio u HNL-u, zna dobro momčad, stabilizirat će ih i donijeti još jednu dozu iskustva i kvalitete trenera koji je vodio momčad i u Ligi prvaka", rekao je Zekić u razgovoru za RTL pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je već moralo doći do ove smjene onda zaista ne vidim niti jedno bolje rješenje od Nenada. Klub je iz godine u godinu rastao, temelji su stvoreni da se napravi još onaj glavni iskorak, a to je trofej ili malo bolja pozicija u vrhu u prvenstvu", zaključio je Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo